Brobygning til de videregående uddannelser på Erhvervsakademi Aarhus

Med en række forskellige brobygningstilbud hjælper vi potentielle kommende studerende godt fra deres ungdomsuddannelse og videre til den rigtige videregående uddannelse. 

Uanset om du selv står midt i et uddannelsesvalg – eller du har til opgave at vejlede elever på ungdomsuddannelserne om udbuddet af videregående uddannelser – så står vi klar med en række brobygningstilbud.

For dig, der skal vælge uddannelse

Oplev studieliv og undervisningsform på Erhvervsakademi Aarhus – og dyk ned i vores mange forskellige videregående uddannelser. Undersøg mulighederne – og bliv klædt på til at vælge netop den videregående uddannelse, som passer til dig.

For ansatte på en ungdomsuddannelse

Vi har samlet en række tilbud, I som medarbejder på en ungdomsuddannelse frit kan booke og præsentere for jeres studerende. Formålet er, at jeres studerende bliver klædt på til at vælge netop den videregående uddannelse, som passer til dem og deres interesser, kompetencer og karrieredrømme.

Har du spørgsmål til brobygning?

Har du spørgsmål til vores brobygningsaktiviteter eller særlige ønsker til oplæg, vejledningstyper eller besøg hos os, så kontakt os gerne. 

Pernille Dieckmann

Spørgsmål er velkomne hos

Pernille Eleonora Yde Dieckmann

projektleder og brobygningskoordinator

Mail: pdi@eaaa.dk

Telefon: 7228 6497