Der Er En God Studenterstemning I Aarhus

Der er en god studenterstemning i Aarhus

Nicolai Bjerregaard Thomsen, 19 år, HHX-studerende, Frederikshavn Handelsgymnasium. I studiepraktik som finansøkonomstuderende.

Hvorfor har du valgt at tage i studiepraktik på Erhvervsakademi Aarhus?

For at blive afklaret, om det er det, jeg vil. Der er en god studenterstemning i Aarhus og min søster læser også i byen. Jeg har altid interesseret mig for penge. Både min kusine og tante arbejder i en bank og er glade for det. Jeg kunne godt tænke mig at arbejde som investeringsrådgiver i Spar Nord. Jeg magter ikke fem års forelæsninger på et universitet. Derfor valgte jeg at tage i praktik som finansøkonomstuderende.

Hvad fik du ud af det?

Det var rigtig fedt og godt arrangeret. Vi fik alt at vide om uddannelsen, deltog aktivt i undervisningen, lavede opgave, mødte undervisere og studerende. De var mega-flinke og tog godt imod os. Disse tre dage har gjort mig helt tryg omkring, at denne uddannelse er lige noget for mig. Især gruppearbejdsformen og den friske og rare stemning, der er på akademiet, tiltaler mig. Men inden jeg søger ind på uddannelsen tager jeg et sabbatår, hvor jeg skal arbejde i Føtex og ud og rejse i USA og New Zealand.