Skræddersyede forløb og konsulentydelser

Hos Erhvervsakademi Aarhus skræddersyr vi en række ydelser og uddannelsesforløb, der passer til netop dig og din virksomhed, organisation eller branche.

Hvert år samarbejder vi med flere end 270 store, mellemstore og små virksomheder om at udvikle og gennemføre interne uddannelser, kurser, seminarer, temamøder, arrangementer, workshops og meget andet – skræddersyet til lokale behov, strategier, mål og værdier.

Video: Det siger DK Company om samarbejdet omkring efteruddannelse

Vi ved, hvad der virker

Vores konsulenter har mange års praktisk erfaring med at skræddersy kompetenceudvikling til medarbejder- eller ledergrupper i offentlige og private organisationer.

Et fælles kompetenceløft giver fælles forankring af det lærte, fælles fundament og fælles retning.

Vi ved, hvad der virker, og har selv som mål at bidrage til den udvikling, der skaber bedre forretning for vores kunder.

Vores arbejde tager altid udgangspunkt i

  • Kundernes virkelighed
  • Ressourcer til rådighed
  • Menneskerne involveret
  • Virksomhedens ambition

Et forløb sammen med os er en garanti for solide praktiske værktøjer, der er gennemarbejdede, og som vi kan kombinere og skræddersy til virksomhedens konkrete behov.

Video: Det siger Grundfos om deres skræddersyede forløb

Skal vi hjælpe jer?

Vi skræddersyr forløb inden for alle vores fagområder, fx ledelse, salg, økonomi, innovation, it og andre tekniske områder og tilbyder bl.a.:

Vi kan også tilrettelægge uddannelsesforløb på engelsk for en gruppe af medarbejdere fra din virksomhed.

Kvaliteten er i fokus, når vores undervisere inddrager den nyeste viden og forskning i undervisningen og kobler det med konkrete redskaber – altid med udgangspunkt i den enkeltes virksomhed. Det gør, at deltagerne får relevante og brugbare værktøjer med hjem.

Kontakt os for at aftale tid til en uforpligtende samtale, og lad os hjælpe dig og din organisation med at finde den rette løsning.

Brian Kruse Jakobsen

Vi glæder os til at høre fra jer

Brian Kruse Jacobsen

markedschef

Mail: bkj@eaaa.dk

Telefon: 7228 6165