Efteruddannelse Kursister Samtale 2021 318

Events

Ny viden, inspiration og netværk til dig som HR-professionel

På Erhvervsakademi Aarhus stiller vi skarpt på aktuelle HR-faglige temaer inden for learning and development.

Her kan du tanke ny viden og inspiration, der er målrettet dig og dine HR-kolleger eller uddannelsesansvarlige fra et bredt udsnit af dansk erhvervsliv.

Vi vil altid gerne høre fra dig, hvis der er noget, du gerne vil vide mere om, eller hvis du har ideer til events og aktiviteter med fokus på kompetenceudvikling.

HR-events, du kunne være interesseret i

Herunder får du et hurtigt overblik over konferencer og events, som måske kunne være interessante for dig som HR-professionel og uddannelsesansvarlig. Oversigten indeholder både nationale og internationale konferencer.

Der er ingen events at vise i øjeblikket.

Arrangementerne er valgt på baggrund af vores viden om danske HR-professionelles tidligere eller planlagte deltagelse på de forskellige konferencer. Lad os derfor meget gerne høre fra dig, hvis du har viden om en konference, som du mener, dine HR-kolleger bør kende til.

Få invitation til næste arrangement i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og sæt kryds i kategorien 'Learning and development - udvikling af virksomhedens ledere og medarbejdere'. Så bliver du inviteret, når vi holder inspirerende events om kompetenceudvikling på Erhvervsakademi Aarhus.

Tilmeld nyhedsmail

Har du spørgsmål eller en ide til et arrangement? Så kontakt

Jacob Schack Iversen

Telefon

7228 6179

Stilling

chefkonsulent