Fysisk kemi
Et kursus fra professionsbacheloruddannelsen i fødevareteknologi og applikation
Kurset indeholder udvalgte grundlæggende discipliner inden for fysisk kemi, herunder reaktionskinetik, masse- og energiberegninger, termodynamik, redoxreaktioner og korrosion. Desuden indgår viskositet, reaktionshastighed og -orden og tørringsberegninger.
Der fokuseres på sammenhængen mellem de teoretiske beregninger og praktiske situationer, hvor fysisk kemi kommer i anvendelse
Om undervisningen
Undervisningen er en blanding af fremmøde-lektioner samt selvstudium, forberedelse, opgaver og oplæg.
Du følger undervisningen sammen med studerende på dagholdene på fuldtidsuddannelsen professionsbachelor i fødevareteknologi og applikation på Hasselager Allé 8, 8260 Viby J.
Undervisningen foregår i dagtimerne med i alt 44 fremmøde-lektioner fordelt over typisk 10-20 uger. Derudover skal du afsætte tid til opgaveløsning og gruppearbejde. Undervisningstidspunkter og -omfang varierer fra uge til uge.
Kurset begynder typisk mandag i den første uge og slutter fredag i den sidste uge i den angivne periode.
Eksamen og ECTS-point
Kurset afsluttes med en eksamen. Faget svarer til 5 ECTS-point og er kompetencegivende. 5 ECTS svarer typisk til en arbejdsbelastning på 135 arbejdstimer.
Tag et kursus inden for fødevareteknologi og applikation
'Fysisk kemi' er et studieretningsfag på professionsbacheloruddannelsen i fødevareteknologi og applikation. Vi udbyder årligt 8 sådanne kurser fra uddannelsen på enten 5 eller 10 ECTS-point.
Du er velkommen til at kontakte:
Fysisk kemi
Startdato: 08-02-2021
Opstartsgaranti
Pris: 3.000 kr.
Tidspunkt: Dag
13 uger