Et kursus fra professionsbacheloruddannelsen i fødevareteknologi og applikation
Med dette kursus i 'fødevarekemi' lærer du om den strukturelle opbygning af fødevarer, herunder typiske kemiske reaktioner og reaktionsprodukter ved opbevaring og processering af udvalgte råvarer.
Derudover fokuserer kurset på fødevarers ernæringsværdi samt makro- og mikronæringsstoffers fysiologiske betydning og omsætning. Kurset indeholder også udvalgte fødevareanalyser til bestemmelse af fx protein, fedt, tørstof, salt og vandaktivitet
Om undervisningen
Undervisningen er en blanding af fremmøde-lektioner samt selvstudium, forberedelse, opgaver og oplæg.
Du følger undervisningen sammen med studerende på dagholdene på fuldtidsuddannelsen professionsbachelor i fødevareteknologi og applikation på Hasselager Allé 8, 8260 Viby J.
Hvornår foregår undervisningen?
Undervisningen foregår i dagtimerne med i alt 64 fremmøde-lektioner fordelt over typisk 10 -20 uger. Derudover skal du afsætte tid til opgaveløsning og gruppearbejde. Undervisningstidspunkter og -omfang varierer fra uge til uge.
Kurset begynder typisk mandag i den første uge og slutter fredag i den sidste uge i den angivne periode.
Tag et kursus inden for fødevareteknologi og applikation
'Fødevarekemi' er et studieretningsfag på professionsbacheloruddannelsen i fødevareteknologi og applikation. Vi udbyder årligt 8 sådanne kurser fra uddannelsen på enten 5 eller 10 ECTS-point.
Eksamen og ECTS-point
Faget afsluttes med en eksamen. Faget svarer til 10 ECTS-point og er kompetencegivende.
Tilmeld dig hurtigst muligt
Tilmeldingsfristen er 14 dage før startdato. Hvis tilmeldingsknappen er synlig - også efter fristen - betyder det, at du stadig kan nå at tilmelde dig, fordi vi har ledige pladser. Vi opfordrer dog altid til, at du tilmelder dig i så god tid som muligt for at sikre oprettelse af kurset.
Ingen kursusdato fastlagt