Virksomheden og certificeringer, rapportering og dokumentation

Tag 'virksomheden og certificeringer, rapportering og dokumentation' som et enkeltstående kursus - eller som del af en hel diplomuddannelse

Er du interesseret i at kunne analysere et specifikt marked for efterspørgslen af bæredygtighed i forhold til relevante mærkninger og certificeringer?

Så er dette kursus i 'Virksomheden og certificeringer, rapportering og dokumentation' lige det rette for dig.

Bliv klogere på bæredygtige mærkninger og certificeringer

På dette fag lærer du at forstå og udvælge relevante mærkninger og certificeringer inden for fx miljø, klima, sociale forhold og menneskerettigheder - alt sammen i forhold til din virksomheds specifikke behov.

Du får derudover styr på, hvordan man laver et beslutningsgrundlag for virksomhedens valg af fx miljømærker, mærkningsordninger og kvalitetsstandarder.

Vi lærer dig også, hvordan I kan dokumentere, at I håndterer jeres miljøforhold på en forsvarlig måde, så det lever op til den gældende lovgivning. 

Det lærer du om

  • Mærkningsordninger og certificeringer inden for miljø, klima, sociale forhold og menneskerettigheder - i forhold til virksomhedens behov
  • Kvalitetsstandarder
  • Lovgivning om kvalitetsmærkning
  • Miljøledelse og -rapportering

Det kan du, når du er færdig

Når du er færdig med faget 'virksomheden og certificeringer, rapportering og dokumentation', kan du:

  • analysere et givent markeds efterspørgsel af bæredygtighed, i relation til certifikater og mærkninger
  • vurdere og give konkrete anbefalinger til relevante certificeringer - både selvstændigt og i samarbejde med andre 
  • håndtere komplekse opgaver inden for cirkulær økonomi og bæredygtighed i din branche
  • kommunikere om virksomhedens politik for certificering, rapportering og dokumentation over for fx kunder og samarbejdspartnere

Enkeltstående kursus, eller hel uddannelse

Du kan tage 'virksomheden og certificeringer, rapportering og dokumentation' som et enkeltstående kursus, eller du kan bruge det som en del af en hel diplomuddannelse i bæredygtig virksomhed. Kurset kan også indgå som valgfag på andre diplomuddannelser.

Eksamen og ECTS

'Virksomheden og certificeringer, rapportering og dokumentation' afsluttes med en eksamen, og du får en karakter efter 7-trins skalaen. Faget giver 5 ECTS-point.

Tilmeld dig hurtigst muligt

Tilmeldingsfristen er 14 dage før startdato. Hvis tilmeldingsknappen er synlig - også efter fristen - betyder det, at du stadig kan nå at tilmelde dig, fordi vi har ledige pladser. Vi opfordrer dog altid til, at du tilmelder dig i så god tid som muligt for at sikre oprettelse af faget.

Virksomheden og certificeringer, rapportering og dokumentation

Startdato: 10-10-2023

Pris: 7.020 kr.

Pris er inkl. fuld forplejning

Tidspunkt: Dag

Download mødeplan (pdf)