Bæredygtig forretningsudvikling

Tag 'bæredygtig forretningsudvikling' som et enkeltstående kursus - eller som del af en hel diplomuddannelse

Klimamålene, forbrugerne og de politiske beslutningstagere kræver, at der skal være fokus på bæredygtighed på alle områder i en virksomhed. Når I skal levere dét, skal I have indsigt i, hvordan forretningen kan udvikle sit værditilbud i et bæredygtighedsperspektiv.

Forbrugerne efterspørger allerede nu dokumentation og certifikater på, at de forbruger bæredygtigt og med et CSR-perspektiv. Den efterspørgsel vil kun stige.

Skab en bæredygtig forretning gennem forretningsudvikling

Derfor er det essentielt, at der i virksomheden er medarbejdere, der kan forstå og omsætte viden om bæredygtighed til helt konkrete tiltag og udvikling i hverdagen. 

Når I skal koble jeres forretningsudvikling med FN's 17 verdensmål, er det afgørende, at fx produkt- og forretningsudviklere forstår målene.

Kun på den måde kan I oversætte verdensmålene til jeres branche, så målene kan bruges aktivt til at udvikle jeres værditilbud, eller optimere virksomhedens processer og ressourceforbrug.

Målgruppe

Faget 'bæredygtig forretningsudvikling' er særlig velegnet til produktudviklere, forretningsudviklere, BI-medarbejdere, ledere/chefer og produktions-/indkøbsansvarlige.

Det lærer du om

  • Virksomhedens forretningsmodeller i et bæredygtigt perspektiv
  • FN's 17 verdensmål i et merkantilt perspektiv
  • Innovativ udvikling af forretningsgrundlag og værdikæder
  • Samspillet mellem bæredygtighed og konkurrenceevne

Det kan du, når du er færdig

Når du er færdig med 'bæredygtig forretningsudvikling', kan du:

  • udvikle og eksekvere virksomhedens bæredygtigheds-strategi

  • vurdere og definere udviklingsmuligheder med særlig fokus på bæredygtighed

  • forstå de økologiske kredsløb, klimapåvirkninger og naturressourcer, der er relevante for din branche

  • videreudvikle din virksomhed i lyset af den miljøpolitiske dagsorden og de krav, det stiller til virksomhedens forretningsudvikling og værditilbud. 

Enkeltstående kursus, eller hel uddannelse

Du kan tage 'bæredygtig forretningsudvikling' som et enkeltstående kursus, eller du kan bruge det som en del af en hel diplomuddannelse i bæredygtig virksomhed. Kurset kan også indgå som valgfag på andre diplomuddannelser.

Eksamen og ECTS

Faget afsluttes med en eksamen med ekstern censur, og du får en karakter efter 7-trins skalaen. 'Bæredygtig forretningsudvikling' giver 10 ECTS-point.

Tilmeld dig hurtigst muligt

Tilmeldingsfristen er 14 dage før startdato. Hvis tilmeldingsknappen er synlig - også efter fristen - betyder det, at du stadig kan nå at tilmelde dig, fordi vi har ledige pladser. Vi opfordrer dog altid til, at du tilmelder dig i så god tid som muligt for at sikre oprettelse af faget.

Bæredygtig forretningsudvikling

Startdato: 25-10-2023

Pris: 13.840 kr.

Pris er inkl. fuld forplejning

Tidspunkt: Dag

Download mødeplan (pdf)