Online infomøde om jordbrugsuddannelser på Erhvervsakademi Aarhus

Torsdag den 25. februar 2021 kl. 19-21.

Kom og hør om specialemulighederne på den 2-årige videregående uddannelse til jordbrugsteknolog og den 1½-årige professionsbacheloruddannelse i jordbrug.

På 2 timer bliver du klogere på 2 af de specialer, du kan vælge på uddannelsen. Du kommer til at møde undervisere og studerende fra alle specialer og bliver klogere på studiet, studiemiljøet og karrieremulighederne.

Infomødet foregår online via Teams. Links til de online mødesteder ligger under hvert programpunkt herunder. Tilmelding er ikke nødvendig – du møder bare op online, gerne i lidt god tid inden infomødet starter. Hvis du oplever problemer med at komme ind, så prøv i en anden browser (fx Chrome) eller download Microsoft Teams til din computer/mobil  

Program for aftenen

Kære kommende studerende,

Det er dejligt, du har øje for vores uddannelse til jordbrugsteknolog og den efterfølgende mulighed for at blive professionsbachelor i jordbrug. Det er uddannelser, vi er stolte af. Vi har uddannet et utal af succesfulde dimittender, der i dag varetager opgaver som ledere, rådgivere, undervisere mm. Inden for hele det grønne område, som uddannelsens mange specialer dækker. Vi håber, du også får lyst til at blive en del af vores dejlige undervisningsmiljø, hvor vi – ud over selve den faglige uddannelse – har fokus på at udvikle den enkeltes personlige kompetencer og på at skabe et socialt miljø, hvor man er der for hinanden.

Vi har tradition for en informationsaften her sidst i februar, hvor der plejer at komme et par hundrede besøgende. Vi plejer at samles fysisk, og vi plejer at byde på en kop kaffe og et stykke kage. Det er desværre ikke muligt i år, men det væsentligste er information om uddannelsen – og her vil vi prøve at give dig et lige så godt grundlag for at vælge uddannelsen, som når vi mødes fysisk.

Jordbrugsteknologuddannelsen består af ni specialer. Det er specialerne, der er det bærende i uddannelsen. Derfor foregår informationsaftenen også opdelt på specialer. Du har mulighed for at høre om to specialer i løbet af aftenen – se nedenstående program, hvor du også finder links til de online mødesteder. Du har også mulighed for at høre om professionsbacheloruddannelsen i jordbrug. Du klikker blot på nedenstående link, så kommer du ind i online-mødet. Vi starter præcis kl. 19.00 og kl. 20.15 – så klik gerne ind i god tid. Der er sat lidt længere tid af til den første workshop end til den anden. Det skyldes, at der ved den første workshop, udover orientering om specialet, vil være en generel introduktion til Jordbrugsteknologuddannelsen.

For generel info om uddannelsen, anbefaler vi at du også ser introduktionsvideoen, som ligger nederst på denne side.

Du kan også snakke med en studievejleder i løbet af aftenen. Her skal du vente i lobbyen, indtil du bliver lukket ind i mødet. Vi kan desværre ikke sætte ventetid på – bliver du træt af at vente, kan du altid kontakte studievejleder Kurt Rasmussen på kura@eaaa.dk eller telefon 7228 6027.

Hvis du har spørgsmål til uddannelserne, er du altid velkommen til at kontakte uddannelsessekretær Anne Lyngkilde på anly@eaaa.dk eller telefon 7228 6402.

Håber du får en rigtig god og udbytterig aften.

Med venlig hilsen
Lars Villemoes,
uddannelseschef

Mød studerende og undervisere fra det speciale, du brænder for. Der er mulighed for dialog om bl.a. det faglige indhold, studiemiljøet og job- og praktikmuligheder.

Læs om alle specialerne her

Klik på det speciale, du vil høre om, for at åbne det online mødested:

Tag en kort pause fra skærmen. Tank op på kaffe og kage og sæt dig bedre til rette i sofaen.

Husk at gå ind på det online mødested for næste workshop i god tid.   

Mød studerende og undervisere fra det speciale, du brænder for. Der er mulighed for dialog om bl.a. det faglige indhold, studiemiljøet og job- og praktikmuligheder.

Læs om alle specialerne her

Klik på det speciale, du vil høre om, for at åbne det online mødested (links kommer snart):

Få en introduktion til jordbrugsteknologuddannelsen (12 min.)