Skab mening i den bæredygtige udvikling – sådan får du organisationen med

Sted:

Erhvervsakademi Aarhus. Ringvej Syd 104, 8260 Viby J

Tid:

Tilmeld dig her
Efteruddannelse Kursister Øvelse 2021 1934

Bæredygtig udvikling er et felt, som mange af os i øjeblikket prøver at begribe. Hvornår er noget bæredygtigt? Hvor meget skal vi hver især vide? Hvem skal vi involvere? Hvordan bærer vi os ad?

Spørgsmålene er mange. Og de bliver stillet på kryds og tværs i organisationerne. For den bæredygtige udvikling kommer til at påvirke de fleste medarbejdere på en eller anden måde. Vi forsøger at skabe mening i noget, der er en fælles opgave.

På denne workshop vil chefkonsulent Marie Bergh Lødrup fra Erhvervsakademi Aarhus give konkrete værktøjer og øvelser til at facilitere processer, så spørgsmålene kan blive adresseret.

Du og de øvrige deltagere bliver præsenteret for:

  • Hvordan virksomhedens vidensniveauet kan undersøges, og hvorfor det er vigtigt
  • Hvad der er ’need to know’ indenfor bæredygtig udvikling, og hvordan viden kan spredes i organisationen
  • Hvilken rolle organisering og samarbejde kommer til at spille, og hvordan der kan arbejdes med det
  • Hvad der skal til for at skabe handling og hvordan – på den korte og den længere bane

Eventet er for dig, der ønsker at engagere dig i den bæredygtige udvikling, uanset om du er erfaren eller ny på området eller blot begynder at udforske det.

Efter eventet er du bedre klædt på til at håndtere udfordringerne ved bæredygtig udvikling og arbejde mod en mere meningsfuld integration af bæredygtighed i din organisation.

Vi glæder os til at se dig!

Marie Berg Lødrup

Oplægsholder er Marie Bergh Lødrup

Marie har de sidste 15 år faciliteret udviklingsprocesser i både den offentlige og den private sektor. Hun har desuden arbejdet som iværksætter med egen virksomhed indenfor bæredygtig udvikling. Til dagligt laver hun forløb for virksomheder, der ønsker efteruddannelse indenfor bl.a. bæredygtig forretningsforståelse eller ledelse og facilitering af bæredygtig udvikling på Erhvervsakademi Aarhus.

Mød Marie på LinkedIn

Tilmelding

Arrangementet er for alle. Det er vores netværk for studerende og dimittender, EAlumne, der er arrangør. Tjek, om der er flere pladser, og tilmeld dig her.

Tilmeld dig her