Gør AI til din allierede - Workshop om Effektive Prompts

Sted:

Erhvervsakademi Aarhus. Ringvej Syd 104, 8260 Viby J

Tid:

Tilmeld dig her
Telefon 1296

Er du nysgerrig på, hvordan du kan maksimere din indflydelse og kommunikation med AI?

Dyk ned i AI-verdenen med os i en 2-timers workshop, hvor vi udforsker effektive principper og tilgange til at skrive prombts der virker.

Mads Vestergaard Karkov Holst, deler indsigter fra et aktuelt forskningsprojekt om gode prompt-strategier, samt gode tips fra OpenAIs eget forum om kommunikationen med AI. Vores mål er at give dig værktøjer til at trække det maksimale ud af AI-teknologien og optimere din prombts, så du får nøjagtige og nyttige svar retur. 

Selvom du måske allerede har et grundlæggende kendskab til AI, vil workshoppen give dig praktiske færdigheder og indsigt, der forhåbentligt vil hjælpe dig videre med brugen af AI i dit arbejde. Vi fokuserer på hands-on øvelser, diskussioner og peer feedback, så du kan forbedre dine færdigheder i realistiske scenarier.

Tilmeld dig vores workshop for at avancere i 'Prompt-kunsten' inden for AI.

Vi lover, at du forlader workshoppen med værdifuld viden, færdigheder og selvtillid til at tackle AI-udfordringer og skabe mere effektive interaktioner med AI-systemer. Grib chancen for at udforske AI's spændende verden sammen med os! 

Vi glæder os til at se dig!

Kije

Mød Kim

Kim Elkjær Marcher-Jepsen er lektor på Erhvervsakademi Aarhus og har en master i IKT og læring. It, formidling og læringsfacilitering er den rød tråd i hele Kims karriere. IT har været Kims beskæftigelse siden 1991 – og siden 2007 har han undervist både ”on site” og via blended learning og e-learning. Kim har også været projektleder for digitale lærings- og udviklingsprojekter og arbejdet selvstændigt i it-branchen.

Mød Kim på LinkedIn

Tilmelding

Arrangementet er for alle. Det er vores netværk for studerende og dimittender, EAlumne, der er arrangør. Tjek, om der er flere pladser, og tilmeld dig her.

Tilmeld dig her