PRINCE2® Foundation

Niveau og ECTS

Certificering

Startdatoer

3. september 2024
5. november 2024
4. februar 2025
29. april 2025

Pris fra

15.625 kr.

For virksomheder

Kontakt os og få faget skræddersyet til netop din virksomhed.

Tilmeld dig nu
Efteruddannelse Kursister Samtale 2021 382

Kurset er for dig, der ønsker anerkendte værktøjer inden for projektledelse, så du kan planlægge, organisere og styre et projekt effektivt fra A-Z

PRINCE2® er en internationalt anerkendt projektledelsesmetode til professionelle projektfolk, som gør dem i stand til at gennemføre projekter hurtigt og effektivt.

Kurset er PEOPLECERT-akkrediteret, og det er en hurtig, sikker og effektiv vej til at opnå certificering i PRINCE2®.

Målgruppe

Metoden er specielt rettet mod dig, der som professionel arbejder – eller gerne vil arbejde – med projekter i dit daglige arbejde. Med kurset får du mulighed for at udvide dine kompetencer med en internationalt anerkendt projektleder certificering.

Indhold

PRINCE2® Foundation er et case-baseret kursus, hvor I med jeres erfaring og viden hjælper en ledelse med at gennemføre et komplekst projekt. Projektet styrer retningen i kurset, og det giver en sikker indførelse i metoden og værktøjet PRINCE2®. PRINCE2® Foundation er et rigtigt godt supplement til anden viden om projektledelse, fx akademifaget projektledelse.

Dit udbytte

Målet med kurset er, at du får relevant viden til sikkert at styre et projekt. På kurset bliver du guidet gennem arbejdsgangene i et projekt og får en forståelse for en struktureret tilgang til projektledelse. På kurset lærer du at håndtere en konkret business case og dens interessenter (både interne og eksterne) samt at levere projektet til tiden inden for budgettet. Når du har gennemført PRINCE2® kan du kalde dig certificeret projektleder.

Sådan arbejder vi

Grundlaget for undervisningen er din dagligdag som leder eller medarbejder. Forløbet er en vekselvirkning mellem undervisningsoplæg i plenum, selvstudium, træning og sparring i mindre grupper samt opgaver.

Kurset starter med et kick-off arrangement med 2 timers undervisning. Her får du udleveret link til e-bog og materiale om PRINCE2®. Hvis du er forhindret i at deltage i kick-off arrangementet, kan du modtage dagens information på mail.

Efter kick-off arrangementet vil du have 25-30 timer med selvstudium. Derefter er det 3½ dag med undervisning og derefter en afsluttende online test.

PRINCE2® Foundation certificering

På kurset bliver du forberedt til at bestå den officielle PRINCE2® Foundation-eksamen. Eksamen er en online multiple choice-eksamen, der gennemføres den sidste dag på kurset.

PRINCE2®-kurset leveres i samarbejde med Teknologisk Institut. Teknologisk Institut er godkendt af PEOPLECERT, som akkrediteret træningsorganisation (ATO). Det er din sikkerhed for et godkendt kursus med en tilhørende godkendt eksamen.

Læs mere om PRINCE 2®

---

PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

Efteruddannelse Kursister Event 2023 2514

Få skræddersyet uddannelse til din virksomhed

Hos Erhvervsakademi Aarhus kan vi skræddersy alle uddannelsesforløb og kurser, så de passer til netop dig og din virksomhed, organisation eller branche.

Bliv klogere her

Tilmeld dig hurtigst muligt

Tilmeldingsfristen er 14 dage før startdato. Hvis tilmeldingsknappen er synlig - også efter fristen - betyder det, at du stadig kan nå at tilmelde dig, fordi vi har ledige pladser. Vi opfordrer dog altid til, at du tilmelder dig i så god tid som muligt for at sikre oprettelse af kurset.

Certificering

PRINCE2® Foundation

Startdato: 3. september 2024

Tidspunkt: Kick-off første dag kl. 13.00-15.00. Derudover 4 undervisningsdage kl. 9.00-16.00

Pris: 15.625 kr.

Se undervisningsdage (pdf)

Pris er inkl. moms og forplejning

Gå til kurven
Certificering

PRINCE2® Foundation

Startgaranti

Startdato: 5. november 2024

Tidspunkt: Kick-off første dag kl. 13.00-15.00. Derudover 4 undervisningsdage kl. 9.00-16.00

Pris: 15.625 kr.

Se undervisningsdage (pdf)

Pris er inkl. moms og forplejning

Certificering

PRINCE2® Foundation

Startdato: 4. februar 2025

Tidspunkt: Kick off første mødegange kl. 13.00-15.00 og derudover 4 mødegange kl. 9.00-16.00

Pris: 15.625 kr.

Se undervisningsdage (pdf)

Pris er inkl. moms og forplejning

Gå til kurven
Certificering

PRINCE2® Foundation

Startdato: 29. april 2025

Tidspunkt: Kick off første dag kl. 13.00-15.00 og derudover 4 mødegange kl. 9.00-16.00

Pris: 15.625 kr.

Se undervisningsdage (pdf)

Prisen er inkl. moms og forplejning

Gå til kurven