Professionsbachelor i it-sikkerhed

Bliv specialist i it- og cybersikkerhed

Den 1½-årige professionsbacheloruddannelse er for dig, som vil arbejde specialiseret inden for it-sikkerhed. Du får teoretisk viden og praktisk erfaring og bliver en efterspurgt medarbejder i it-branchen, hvor sikkerhed er et højaktuelt indsatsområde.

Du bliver klædt på til en karriere som specialist inden for it-sikkerhed. Du kommer til at arbejde med fortrolighed, integritet og tilgængelighed i forbindelse med udvikling og drift af it-systemer, netværk og mobile løsninger.

Design sikre systemer og netværk - og lær om it-governance

På uddannelsen kommer du til at arbejde inden for fire kerneområder:

  • System- og applikationssikkerhed
  • Netværks- og kommunikationssikkerhed
  • Design af sikre systemer
  • Sikkerhedsledelse (it-governance)

Herudover kan du vælge mellem en række valgfag og specialisere din viden.

Læs mere om uddannelsen

”Vi får lov til at arbejde med sikkerhed i praksis”

Kristoffer er uddannet datamatiker. Han synes, uddannelsen i it-sikkerhed er et godt supplement både fagligt og på CV’et.

Læs hvad Kristoffer har lært på uddannelsen her

Stort behov for viden om it-sikkerhed

Uddannelsen er udviklet i samarbejde med brancheorganisationer og erhvervsliv. Det er virksomhedernes vurdering, at der er et stort og stigende behov for medarbejdere med specialiserede kompetencer inden for it- og cybersikkerhed.

Læs mere om karrieremuligheder

Få praktisk erfaring på CV’et

På 3. semester skal du i praktik i en virksomhed. I din praktik afprøver du dine nye færdigheder i en virksomhed og får indsigt i fremtidige arbejdsopgaver og karrieremuligheder. Du får koblet din teoretiske viden med praktisk erfaring og styrker samtidig dit CV.

Læs mere om praktikken