Paul Saunders

Her kan jeg være kreativ og give mere af mig selv

Paul Saunders (f.1966) er underviser i IT og softwareudvikling på Erhvervsakademi Aarhus.

Paul har en baggrund som bachelor i fysik og kandidat i navigationsteknologi. Han har arbejdet 12 år i flyvevåbnet i England og fløjet jagerfly som navigatør, før han fik arbejde på forsvarsministeriets forskningsinstitut, hvor han lavede koncepter til softwaresystemer. Efter Paul flyttede til Danmark, har han også arbejdet for Systematic og Terma.

Ingen dage er ens

Hvad laver du på en normal dag som underviser?

Der er ikke rigtigt noget, der hedder en normal dag her. Undervisningstiden ligger selvfølgelig i faste rammer, men forberedelsen er altid ny. Indenfor it-security er der konstant forandring, og jeg kan ikke bare genbruge mit materiale fra år til år.

Kreativitet og stor frihed

Hvad gør en dag god? Hvorfor kan du godt lide dit job?

Her er en faglig udfordring på en anden måde end i erhvervslivet. Jeg får lov til at være kreativ. Jeg har forholdsvise løse rammer og stor frihed til at sætte tingene sammen, som jeg selv synes.

Vil gerne være en god rollemodel

Hvilke egenskaber er vigtige i dit job?

Det er vigtigt for mig at være en god rollemodel og at give nogle gode værdier videre. Jeg vil gerne repræsentere arbejdslivet for de studerende og give dem noget spejle sig i, så de kan tage de positive oplevelser og egenskaber med sig videre

Støtte, samarbejde og professionalisme

Hvilke egenskaber sætter du pris på hos dine kolleger?

Jeg har nogle rigtig gode kollegaer. De træder til, hvis der er brug for det. Den ånd kommer hele vejen oppe fra ledelsen. Her er meget samarbejde, og vi støtter hinanden meget. Men det er ikke det samme som, at vi ikke agerer professionelt. Det er meget vigtigt for mig.

En meget anerkendende kultur

Hvad gør Erhvervsakademi Aarhus til en god arbejdsplads?

Her er en god arbejdsånd. Jeg føler, jeg kan være mere på Erhvervsakademiet. Her er en meget anerkendende kultur. Det her arbejde åbner mange døre. Vi samarbejder med mange forskellige virksomheder, når vi for eksempel udvikler nye kurser. Jeg kommer i kontakt med mange velkvalificerede folk, når vi samarbejder med industrien. Det giver en anden spændende intellektuel næring.