Michael Winkel

Michael brænder for at se sine studerende lykkes

Michael Winkel (f. 1976) er fra fiskerbyen Thyborøn og har en kandidatgrad i økonomi (cand.oecon.) fra Aarhus Universitet.

På Erhvervsakademi Aarhus underviser Michael finansbachelorer i erhvervsøkonomi, markedsføring, organisation og forretningsforståelse. Michael har seks års erhvervserfaring og begyndte at undervise på Erhvervsakademi Aarhus i august 2012, hvilket han er glad for.

Hvorfor er Erhvervsakademi Aarhus en god arbejdsplads?

”Her er rigtig fine rammer og nogle engagerede studerende. Her er højt til loftet og en uformel stemning. Akademiet gør det rigtige ved at koble teori med praksis. Som underviser er det en fornøjelse at have tæt kontakt til de studerende. Der er et godt fællesskab omkring tværfaglige projekter, eksamener, studieture og virksomhedsbesøg. Jeg sætter stor pris på den grad af uforudsigelighed og afveksling, der er i mit job som underviser.”

Hvilke egenskaber er vigtige i dit job?

”Empati, engagement og selvstændighed. Derudover skal du have lysten til at være ”på” i undervisningen og over for de studerende.”

Hvad er en god dag for dig?

”Det er, når jeg har nået mine undervisningsmål og rykket de studerende rent fagligt. Det er også en god dag, når en af mine studerende pludselig har ”knækket koden” og pludselig kan regne ud, hvordan tingene hænger sammen.”

Hvilke egenskaber sætter du pris på hos dine kollegaer?

”At de er så hjælpsomme, åbne, imødekommende og samtidig besidder en stor faglig integritet.”