Richardt udviklede sig til eCommerce-ninja hos Bedre Nætter

Professionsbachelor i e-handel Richardt Frøslev har indstillet Bedre Nætter til årets praktikpris.

25-årige Richardt Frøslev kan i søvne remse forskellene op på kontinentalseng, boksmadras og elevationsseng. Vækker du ham om natten kan han også fortælle, hvordan SEO og e-mailmarketing kan booste salget.

”Jeg mindes ikke noget tidspunkt i mit liv, hvor jeg på så kort tid har udviklet mig så meget fagligt og personligt,” fortæller den tidligere HHX-student fra Varde, markedsføringsøkonom med speciale i iværksætteri og nyuddannede professionsbachelor i e-handel.

Sengegiganten med hovedkontor i centrum af Aarhus og lager i Ans, beskæftiger 60 ansatte og sælger senge, madrasser, sengetøj og dyner online i Danmark, Sverige og Norge.

Derfor skal de vinde

Ifølge Richardt fortjener Bedre Nætter at vinde praktikpladsprisen.

”Jeg har haft en exceptionel god praktik,” siger han og understreger.

”Der findes i Danmark ikke nogen bedre praktikplads.”

eCommerce-blæksprutte

Richardt arbejder benhårdt på at blive dygtigere indenfor alle grene af e-handelsfaget. Derfor kastede over opgaver som websitedesign, kodning, SEO, Affiliate Marketing, E-mailmarketing, Automation og projektledelse.

”Afveksling betyder meget for mig. Jeg trives bedst med ikke at lave det samme hver dag,” fortæller Richardt.

”Jeg har haft en stejl læringskurve, hvor jeg har fået lov til at prøve mange ting af. Jeg er positivt overrasket over al den tillid de har vist mig, og hvor meget ansvar der har fulgt med,” tilføjer han.

Godt socialt sammenhold

Noget af det, der ifølge Richardt har fået hans praktikophold helt op og ringe, er den måde Bedre Nætter har modtaget ham på og det sociale sammenhold, der er blandt kollegerne.

”Hos Bedre Nætter er man ikke blot kollegaer, man er også venner. Der er et fællesskab uden lige, og man ses også privat.”

Direkte fra praktikant til fastansat

Allerede under praktiksamtalen gjorde Richardt det klart, at han gerne ville ansættes efter endt ophold. Ønsket blev opfyldt. Efter ti ugers praktik blev Richardt ansat på deltid og siden sin dimission har han arbejdet fuldtid som eCommerce-specialist hos Bedre Nætter.

”I fremtiden vil jeg gerne arbejde videre indenfor eCommerce. Lige nu handler det for mig bare om at blive dygtigere,” lyder det fra den driftige professionsbachelor.

Læs om de øvrige fire finalister til årets praktikpris her.

}