Praktikforløb I Oknygaard Kåret Som Årets Bedste

Praktikforløb i OKNygaard kåret som årets bedste

Anlægsgartnervirksomheden OKNygaard og deres urban landskabsingeniør-praktikant Emma Katballe fra Erhvervsakademi Aarhus vinder pris for forbilledligt praktikmatch.

Urban landskabsingeniør-studerende Emma Katballe er en af mange studerende fra Erhvervsakademi Aarhus, der i løbet af foråret har indstillet deres praktikvirksomhed til prisen.

OKNygaard, en del af idverde, har fra start til slut givet deres praktikant optimale rammer for at bidrage og vokse fagligt og personligt, og det sikrer dem prisen ’Årets Erhvervsakademi Aarhus-praktik 2024’.

Læs om Emmas prisvindende praktikophold: Fra lugning til tilbudsberegning og EU-projekt i Rumænien

Stolte af prisen

OKNygaard arbejder målrettet på at gøre sig attraktive overfor praktikanter ved at sikre dem ordentlige rammer. Nogle af praktikanterne bliver efterfølgende ansat.

"Vi er meget taknemmelige og superglade for denne pris," siger regionsdirektør Troels Trier Lund fra OKNygaard.

Den 24-årige urbane landskabsingeniør-studerende modtog prisen sammen med sin praktikvejleder Lone Feldballe (billede), der er driftsleder hos OKNygaard i Brabrand ved Aarhus.

Se video fra prisoverrækkelse (1:09 min.)

Se i denne video (1:09) champagne poppe ved prisoverrækkelse.

Prisvindende praktikmatch

Juryen begrunder valget af OKNygaard med, at praktikforløbet ligger i top på alle parametre.

"Emma har fået tildelt et stort ansvar og udviklet sig både fagligt og personligt. OKNygaard har støttet og inddraget Emma på forbilledlig vis," siger Finn Lund Andersen, direktør i Konsulenthuset Ballisager, bestyrelsesformand på Erhvervsakademi Aarhus og en del af juryen.

De 4 øvrige nominerede praktikvirksomheder:

•    Jyske Bank i Skive og Nykøbing v. finansbachelor Line Lindhard Pedersen
•    Aarhus Vand v. professionsbachelor i international handel og markedsføring Mikkel Nikolajsen
•    /et al v. multimediedesigner Victoria Rützou-Hjelmkrone
•    AKQA Aarhus v. it-arkitektstuderende Mads Lajer Rasmussen

Fakta om årets praktikpris

Hvert år er mere end 1.700 studerende fra Erhvervsakademi Aarhus i praktik. Praktik er indbygget på alle erhvervsakademiets 28 videregående uddannelser.

Kåringen af årets bedste praktik hylder vigtigheden af det gode praktikophold og er samtidig de studerendes mulighed for at give deres praktikvirksomhed et skulderklap.

Skal dyste mod syv andre gode praktikophold

OKNygaard og Emma går nu videre til erhvervsakademiernes landsdækkende finale hos Scandic CPH Strandpark i København torsdag den 23. maj, hvor praktikforløbet skal dyste mod syv andre rigtig gode praktikophold.