Praktikforløb i Danish Agro kåret som årets bedste

Danish Agro har fra start til slut givet praktikant Michelle Nielsen optimale rammer for at bidrage og vokse fagligt og personligt. Det sikrer dem prisen Årets Erhvervsakademi Aarhus-praktik 2021.

Det var en tydelig begejstret Michelle Nielsen (til højre), der sammen med sin praktikvejleder, svinespecialist Jeannette Grøn Aagaard (til venstre) og markedschef Per Hoffmann Jensen (midten) fra Danish Agro tog imod prisen som Årets Erhvervsakademi Aarhus-praktik 2021.

Michelle var en af mange studerende, der i løbet af foråret havde indstillet sin praktikvirksomhed til prisen.

Juryen er ikke i tvivl om, at Danish Agro har givet den 24-årige jordbrugsteknologstuderende og tidligere landmand et ekstraordinært godt praktikophold.

Mere end bare et praktikophold

Juryen begrunder valget af Danish Agro med, at praktikforløbet ligger i top på alle parametre. 

"Michelle har udviklet sig utrolig meget både fagligt og personligt. Danish Agro har set på det hele menneske og støttet og udfordret Michelle på den helt rigtige måde. Derfor var vi i juryen ikke i tvivl om, at dette praktikmatch fortjener at vinde," siger Anders Hyldborg, CEO, BoligPortal (sidste års vinder) og en del af juryen.

Masser af succeser

Som praktikant i svineafdelingen i Europas største grovvareselskab har Michelle solgt svinefedt, udarbejdet foldere og rådgivet landmænd om foder, yverudvikling og øresår. Derudover har hun startet et forsøg op i større skala omkring kuldtilvækst af pattegrise. Et projekt, der kan få betydning for hele branchen.

”Før praktikken startede, var en af mine svagheder produktionsøkonomi og statistik. I dag er det blevet en af mine styrker. Matematisk har jeg rykket mig meget. Derudover er jeg også blevet klogere på salg og salgspsykologi,” fortæller Michelle Nielsen.

Læs mere om Michelles praktikophold: Blomstrede op fagligt og personligt under praktik

Stolte af prisen

Danish Agro har i en årrække arbejdet målrettet på at gøre sig attraktive overfor praktikanter ved at sikre dem ordentlige rammer.

"Vi er superglade og taknemmelige for denne anerkendelse," siger markedschef i Danish Agro Per Hoffmann Jensen.  

Se i denne video (00:32) Michelle fortælle om sin praktik:

De 4 øvrige nominerede praktikvirksomheder

Fakta om årets praktikpris

Hvert år er flere end 2.000 studerende fra Erhvervsakademi Aarhus i praktik. Praktik er obligatorisk på samtlige af erhvervsakademiets 28 videregående uddannelser.

Kåringen af årets bedste praktik på Erhvervsakademi Aarhus hylder vigtigheden af det gode praktikophold og er samtidig de studerendes mulighed for at give deres praktikvirksomhed et skulderklap.

Skal dyste mod syv andre gode praktikophold

Danish Agro og Michelle Nielsen går nu videre til den landsdækkende finale i maj, hvor praktikforløbet skal op imod vinderne fra landets øvrige syv erhvervsakademier.

Studerende fra Erhvervsakademi Aarhus har tidligere vundet den landsdækkende praktikfinale i 2016, i 2018 og i 2019.