Norlys Opkvalificerer Ansatte I Projektledelse

Norlys opkvalificerer ansatte i projektledelse

38 ansatte fra forskellige afdelinger i Danmarks største energi- og telekoncern Norlys efteruddannes i projektledelse på Erhvervsakademi Aarhus.

Undervisningen tager deltagerne gennem akademifaget ’projektledelse’ og er tilpasset Norlys’ konkrete projektvirkelighed og kultur.

Forløbet strækker sig over fire måneder med syv undervisningsdage og afsluttes med en eksamen.

Udbytterig

En af deltagerne er projektleder Jack Mogensen fra afdelingen for planlægning og projektering i Nord- og Midtjylland. Han er bl.a. blevet klogere på konstruktiv, situationsbestemt projektledelse, fortæller han.

”Uddannelsen har givet mig en anderledes tilgang til arbejdsprocesserne i dagligdagen, og en forståelse af sammenhængene mellem teori og den praktiske udførelse af projekterne. Jeg har fået en indsigt i, hvordan jeg kan lede projekter med en sund og positiv tilgang og en indsigt i de forandringer, der sker undervejs i forløbet,” siger han.

En anden Norlys-leder beretter, at alle hans ansatte er vendt tilbage med gode inputs, en fantastisk oplevelse af forløbet og mange gode redskaber i rygsækken.

Stærkt, fælles fundament

At deltagerne har været glade for udbyttet, bekræfter udviklingskonsulent i Norlys Mette Lysgaard-Madsen.

”De har været rigtig glade for udbyttet, så til foråret sender vi endnu et hold på 19 afsted.”

Hun tilføjer, at det giver et fælles sprog og forståelse internt i organisationen at efteruddanne sig sammen, på tværs af funktioner og ansvarsområder.

Deltagerne kommer fra hele Jylland og bestrider forskellige titler og niveauer i organisationen og dens fire divisioner. Fælles for dem alle er, at de arbejder med projektledelse i større eller mindre skala, fx indenfor it-udviklingsprojekter og fiberudrulnings- og anlægsprojekter.

Samarbejder hvert år med mere end 270 virksomheder 

Erhvervsakademi Aarhus samarbejder årligt med flere end 270 store, mellemstore og små virksomheder om at udvikle og gennemføre interne uddannelser og kurser – skræddersyet til lokale behov, strategier, mål og værdier.

Læs mere om det her.