Finansøkonom

2-årig uddannelse rettet mod job i den finansielle sektor

Vil du være bankrådgiver? Ejendomsmægler eller -administrator? Revisor? Økonomisk medarbejder i en større erhvervsvirksomhed? Måske senere tage en diplomuddannelse i finansiel rådgivning eller HD 2. del sideløbende med din karriere? Eller vælge en anden spændende retning inden for den finansielle sektor? Så er finansøkonomuddannelsen noget for dig.

Få bred viden om finansielle emner 

Uddannelsen til finansøkonom giver dig en bred viden om finansiering, kapitalanvendelse, forsikring, ejendomshandel og ejendomsadministration, og du kan efterfølgende søge job i såvel den private som den offentlige sektor.

Som studerende lærer du at rådgive forskellige kundegrupper, at analysere og opstille budgetter og at forstå virksomhedens samspil med omverdenen.

Læs mere om uddannelsen

Tæt samarbejde med erhvervslivet

Vi har et tæt samarbejde med bl.a. banker, ejendomsmæglerkæder, ejendomsadministratorer, revisorer og private virksomheder. I den daglige undervisning støder du derfor ofte på gæsteundervisere fra erhvervslivet som supplement til de faste undervisere. Det er i den samme type virksomhed, du finder din praktikplads og derefter dit første job.

Læs mere om dine karrieremuligheder