Datamatiker

2½-årig erhvervsakademiuddannelse

Datamatikeruddannelsen er en 2½-årig videregående, erhvervsrettet systemudvikler-/programmøruddannelse. Uddannelsen er for dig, som gerne vil arbejde med udvikling, planlægning, implementering og drift af it-systemer til virksomhedsstyring. Undervisningen har tæt tilknytning til erhvervslivet og tilrettelægges med varierende undervisningsformer - for eksempel klasseundervisning, projektundervisning og øvelsestimer.

Læs mere om uddannelsen

Få viden om systemudvikling og programmering

En datamatiker har en bred viden inden for systemudvikling, systemkonstruktion og programmering og arbejder med udvikling, implementering og drift af it-systemer i virksomheder. Du bliver skrap til kodning, men du får også viden om virksomhedsstrukturer, overblik over komplekse databaser og redskaber til at yde support til brugerne af systemet.

Under uddannelsen skal du i praktik i en virksomhed, hvor du kan prøve dine kompetencer af i praksis. Du har som datamatiker mulighed for at videreuddanne dig og få en professionsbachelor inden for it-sikkerhed, softwareudvikling, webudvikling eller digital konceptudvikling.

Læs mere om dine karrieremuligheder

Besøg os til u-days i marts 2018

Kom og mød studerende og studievejledere. Hør om uddannelserne og oplev studiemiljøet.

Se tid og sted for alle arrangementer

Bliv vurderet på mere end dit snit

Søg ind på en videregående uddannelse før 15. marts 2018 kl. 12.00 (kvote 2)

Sådan finder du os

Uddannelsen foregår på:

Erhvervsakademi Aarhus
Sønderhøj 30
8260 Viby J

Find vej