Studerende Vinder Pris For Platform Til Lastbilchauffører

Studerende vinder pris for platform til lastbilchauffører

Studerende vil løse udfordringer med ensomhed, trivsel og arbejdsmiljø i transportbranchen med prisvindende platform.

På communityplatformen Team Driver kan lastbilchauffører oprette forbindelse til hinanden og dele erfaringer. Det sker gennem en online walkie-talkie, et feed til opslag og et kort over chaufførernes placering.  

Den forretningside blev onsdag den 29. november 2023 præmieret med en førsteplads i Grow Up-konkurrencen for studerende på videregående uddannelser ved Danmarks største entreprenørskabsfestival.

Glæde og stolthed

De tre studerende var glade og stolte over prisen. 

“Vi er meget overvældede og overraskede. Vi kom i dag for at øve pitch og forbedre vores kompetencer, og vi havde slet ikke forventet at vinde. Vi har lært sindssygt meget af at være med i Start Up Programme, som vi kan bruge i vores videre rejse. Vi er blevet bedre til at præsentere vores ide, har set værdien i netværk og at dele viden og få vigtige input. Vi lancerer platformen til februar, og på sigt er drømmen at gå internationalt og skabe endnu bedre trivsel og arbejdsmiljø for transportbranchen,” siger Charles Sonny Garvang, Camilla Katarzyna Beenfeldt og Anthony Sangano (billedet) ifølge en pressemeddelelse fra Fonden for Entreprenørskab

I praktik i egen virksomhed

De tre studerende læser til professionsbachelor i innovation og entrepreneurship og kommer med baggrund som hhv. multimediedesigner, byggekoordinator, produktionsteknolog og maskinsnedker.  

Til dagligt er de i praktik i egen virksomhed og holder til i erhvervsakademiets studentervæksthus GROW.

Community-platformen hed tidligere Truck Buddy, men hedder nu Team Driver.

Vinder priser for 35.000 kr.

Holdet vandt 10.000 kr., der er sponsoreret af Chr. Augustinus Fabrikker plus mikrolegatkonkurrencen og 25.000 kr. 

I alt deltog 190 studerende fordelt på 56 hold i konkurrencerne for de videregående uddannelser i Danish Entrepreneurship Festival i Fredericia.