Erhvervsakademi Aarhus Er Årets Entreprenante Uddannelsesinstitution 2024

Erhvervsakademi Aarhus er årets mest entreprenante uddannelsesinstitution

Erhvervsakademi Aarhus vinder prisen Årets Entreprenante Uddannelsesinstitution 2024 ved DM i Entreprenørskab.

Rektor Anne Storm Rasmussen (th.) modtog prisen flankeret af projektleder og lektor Susanne Østergaard Olsen (tv.), lektor Maria Athina Lemonakis og et hold glade kolleger, bl.a. lektorerne Jesper Nørskov, Gitte Buje, Heine Strøm og uddannelsesleder Dorthe Bohlbro Simmelsgaard.

”Vi er meget glade for prisen, som cementerer, at vi er en af de mest markante spillere inden for entreprenørskabsområdet på de videregående uddannelser,” siger rektor Anne Storm Rasmussen.

Fire nominerede 

Erhvervsakademi Aarhus var blandt de fire nominerede til prisen, der blev uddelt af Dansk Erhvervs adm. direktør Brian Mikkelsen i Festsalen hos Nationalmuseet i København.

Det handler om mod, handlekraft og nysgerrighed

Sideløbende med det faglige, arbejder man på Erhvervsakademi Aarhus med studerendes personlige kompetencer og karakteregenskaber såsom handlekraft, mod og nysgerrighed. Noget som ligger fint i tråd med undervisningen i entreprenørskab og iværksætteri. 

”At udvikle handlekraft. At kunne tænke kreativt, kritisk, innovativt. Det er et mindset, som alle uddannelser har brug for, og vi ved fra vores aftagervirksomheder, at de vil have studerende, der tør tænke i den retning, tør handle og sætte noget i gang. Det behøver ikke være en virksomhed, man starter,” siger lektor Susanne Østergaard Olsen.

Strategisk fokus

Dansk Erhvervs adm. direktør Brian Mikkelsen roste Erhvervsakademi Aarhus for sit vedvarende engagement i entreprenørskab over årene med mange deltagere og vindere ved regionsmesterskaberne og DM i entreprenørskab, superdedikerede undervisere og et strategisk fokus på det entreprenørielle mindset. 

Prisregn

Udover titlen som Årets Entreprenante Uddannelsesinstitution 2024 vandt studerende fra Erhvervsakademi Aarhus tre ud af fire kategorier ved DM i Entreprenørskab.

Læs artikel: Studerende vinder DM i Entreprenørskab med robot til at forhindre druknedød