Efteruddannelse Kurser Kursister Aarhus 2014 17

Trends i praksis - lær de rigtige metoder og se trends før alle andre

Uddannelsesforløb på diplomniveau i samarbejde med pej gruppen

Trends sælger, engagerer, mobiliserer, skaber, udfordrer og forandrer. Trends påvirker alt omkring os. Det vi køber, bruger og anbefaler. De jobs vi vælger. Måden vi bor på. Der hvor vi rejser hen, og de valg vi træffer hver dag.

På dette forløb uddannes du i at arbejde med trends i praksis. Du trænes i at bruge de rigtige metoder og se trends før alle andre. Du får effektive værktøjer til at indsamle og prioritere i den nye viden og omsætte til handling. Du får et sprog til at kunne formilde og kommunikere trends. Og vigtigst af alt, så får du de afgørende kompetencer til at formulere og igangsætte værdifulde indsatser med afsæt i de spottede trends.

Dette forløb er et samarbejde mellem Erhvervsakademi Aarhus & pej gruppen, og det bygger på faget 'kundeindsigter, trends og tendenser' fra den merkantile diplomuddannelse. Du får 5 ECTS-point efter bestået eksamen.

Video: Det lærer du på forløbet 'trends i praksis'

Målgruppe

Forløbet er for dig, der:

  • arbejder med branding, marketing, kunderejser, innovation, produktudvikling, design, salg, service eller blot er interesseret i at vide mere om trends
  • har behov for at tilegne dig et sæt færdigheder og metoder, der giver mening i arbejdet med trends – både på strategisk og daglig basis
  • vil skabe en mere smidig og forandringsparat kultur i virksomheden, afdelingen eller teamet
  • ønsker at styrke modet til at tage de første vigtige skridt til en succesfuld forandring

På pej gruppens hjemmeside kan du læse, hvad tidligere deltagere siger om forløbet

Mød dine undervisere

Din ekspertunderviser er Louise Byg Kongsholm, pej gruppens ejer, administrerende direktør, chefredaktør, konsulent og trendforsker.

Herudover vil du på uddannelsesforløbet møde gæsteunderviser Jill Hawkins, britisk futurist med speciale i kreativitet og identitet, og Cathrine Gro Frederiksen, trendspotter, konceptudvikler og grundlægges af virksomheden Alikelihood, som underviser på modul 3.

Se mere om alle underviserne på pej gruppens hjemmeside

Adgangskrav og tilskud

For at blive optaget på en diplomuddannelse skal du have 2 års relevant videregående uddannelse samt 2 års relevant erhvervserfaring. Alternativt andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der kan sidestilles med adgangskravene.

Du kan også blive optaget, hvis du har andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der svarer til adgangskravene eller vurderes at have andre relevante kompetencer, der svarer til adgangskravene. Det afgør vi ved en individuel vurdering på baggrund af cv og motivation.

Et akkrediteret forløb giver din virksomhed mulighed for at få dækket en del af deltagergebyret via Statens Voksen Uddannelse (SVU) og kompetencefonde.

Startdato og undervisningssted i efteråret 2023 og foråret 2024

Pris, materiale og tilmelding

Prisen er 14.995 kr. ekskl. moms.

Prisen inkluderer undervisning, fuld forplejning, undervisningsmaterialer og eksamen.

Som deltager på forløbet får du desuden 1 års abonnement på magasinerne "TID & tendenser" og "Retail Mag" (værdi 3.000 kr.)

Tilmelding (og mere info) finder du på pej gruppens hjemmeside

Har du spørgsmål, så kontakt:

Jacob Schack Iversen

Telefon

7228 6179

Stilling

chefkonsulent