DK Company - lederuddannelse til butikschefer

DK Company – en af landets største tekstilkoncerner – kom til Erhvervsakademi Aarhus med en ambition om at stå som et stærkere brand overfor kunderne.

DK Company ønskede at uddanne deres butikschefer inden for ledelse og salg, så de kunne højne salget i den enkelte butik samt skabe motiverede medarbejdere.

Tekstilbranchen er udfordret – både i kampen om kunder og medarbejdere. Forløbet skulle derfor også være med til at positionere virksomheden og sikre både udvikling, fastholdelse og tiltrækning af kompetente medarbejdere.

Jeg er sikker på, at vi får en styrket salgsorganisation og et langt stærkere udtryk overfor vores kunder på baggrund af det her. En ambition, der er blevet mere aktuel og nødvendig end nogensinde ovenpå coronakrisen.

Kim Berg Jacobsen, Performance Director, DK Company Vejle

Om uddannelsesforløbet

DK Company fik et skræddersyet uddannelsesforløb, der blev tilrettelagt ud fra akademifaget salgsledelse i detailhandlen.

Indholdet blev tonet og målrettet til butikschefernes konkrete hverdag i butikkerne, så det både skabte genkendelse og inspiration. Forløbet blev gennemført over en længere periode, så det ikke faldt sammen med de travle perioder i butikkerne.

Samtidig blev det tilrettelagt som moduler af to dages varighed, så der blev skabt rum for netværk, erfaringsudveksling og sociale relationer butikscheferne imellem.

Vi har været vældig tilfredse, fordi erhvervsakademiet har været lydhøre overfor de ønsker og behov, som er opstået undervejs i processen. Derudover er det en dygtig underviser, som er god til at favne målgruppen og forstår den situation, vi som branche står i.

Kim Berg Jacobsen, Performance Director, DK Company Vejle

Video: Hør DK Company om Erhvervsakademi Aarhus som uddannelsespartner

Læs mere om forløbet her