Tøj Gigant Investerer I Efteruddannelse

DK Company - lederuddannelse til butikschefer

DK Company – en af landets største tekstilkoncerner – kom til Erhvervsakademi Aarhus med en ambition om at stå som et stærkere brand overfor kunderne.

DK Company ønskede at uddanne deres butikschefer inden for ledelse og salg, så de kunne højne salget i den enkelte butik samt skabe motiverede medarbejdere.

Tekstilbranchen er udfordret – både i kampen om kunder og medarbejdere. Forløbet skulle derfor også være med til at positionere virksomheden og sikre både udvikling, fastholdelse og tiltrækning af kompetente medarbejdere.

Om uddannelsesforløbet

DK Company fik et skræddersyet uddannelsesforløb, der blev tilrettelagt ud fra akademifaget salgsledelse i detailhandlen.

Indholdet blev tonet og målrettet til butikschefernes konkrete hverdag i butikkerne, så det både skabte genkendelse og inspiration. Forløbet blev gennemført over en længere periode, så det ikke faldt sammen med de travle perioder i butikkerne.

Samtidig blev det tilrettelagt som moduler af to dages varighed, så der blev skabt rum for netværk, erfaringsudveksling og sociale relationer butikscheferne imellem.

Video: Hør DK Company om Erhvervsakademi Aarhus som uddannelsespartner

Læs mere om forløbet her

Tøj Gigant Investerer I Efteruddannelse

Tøj-gigant investerer i efteruddannelse i salgsledelse

Med nye værktøjer og viden indenfor ledelse står 20 butikschefer i DK Company bedre rustet til at hjælpe med at få vækstkurven tilbage på rette kurs igen i kølvandet på coronakrise og salgsstop.

Læs historien her
Tekstilkoncern Roser Erhvervsakademi Aarhus

Tekstilkoncern roser Erhvervsakademi Aarhus som uddannelsespartner

Kim Berg Jacobsen, Performance Director i DK Company fortæller her om samarbejdet med Erhvervsakademi Aarhus.

Læs historien her