Dustin vil være en 100 % cirkulær partner: "Det kræver uddannelse at nå målene”

”Hvis du ikke har den viden, der skal til, så kan du ikke rådgive dine kunder til at tænke mere cirkulært.” Anders Hjørne, Key Account Executive hos Dustin, studerer bæredygtighed og grøn omstilling på Erhvervsakademi Aarhus ved siden af sit job.

Dustin Group er med sine 2500 medarbejdere en af de førende it-partnere i Norden og Benelux.

En position og størrelse som forpligter - også når vi taler grøn omstilling, bæredygtighed og cirkulære forretningsmodeller. Ikke kun indadtil, hvor Dustin har en række konkrete 2030-mål, men i høj grad også over for Dustins kunder, som skal igennem samme omstilling. 

Derfor er Anders Hjørne startet på akademiuddannelsen i bæredygtighed og grøn omstilling på Erhvervsakademi Aarhus.

Anders fortæller om gevinster ved efteruddannelse (0:55 min.)

”Uden viden kommer vi ingen vegne”

Fra hovedkontoret i Aarhus håndterer Anders Hjørne til hverdag Dustins største corporate kunder. Kunder som også rykker på den grønne dagsorden og kræver mere af sine leverandører, bl.a. for at kunne leve op til kravene for ESG-rapportering. 

De dialoger er Anders Hjørne nu yderligere rustet til:

”Den grønne omstilling kræver en ny type forretningsforståelse og dertil en masse viden om ESG og cirkularitet. Uden et stærkt fundament af basisviden kommer man ingen vegne. Derfor startede jeg på Erhvervsakademi Aarhus.”

Alle i Dustin arbejder med sustainability

Anders Hjørne er den første i teamet til at springe på en konkret uddannelse. Men han har en plan:

”Jeg vil arbejde hen imod, at alle hos os får mere viden - fx fra et skræddersyet virksomhedsforløb, som Erhvervsakademi Aarhus tilbyder. Så vi kan opkvalificere os som samlet enhed og med 100 % fokus på kunderne.”

Brødrene Dahl, Bauhaus, OK og mange andre virksomheder har allerede haft glæde af sådan et skræddersyet uddannelsesforløb for virksomheder - fx inden for bæredygtighed eller andre fagligheder, der er relevante for den enkelte virksomhed.

Nysgerrig på akademiuddannelsen i bæredygtighed og grøn omstilling?

Se uddannelsens fag