Mød tre undervisere på fødevarebachelor

Underviserne på uddannelsen til fødevarebachelor har erfaring fra fødevarebranchen, et bredt netværk af fødevarevirksomheder og stor faglig viden om kemi, ernæring og fødevareteknologi. Mød tre af dem her.

Flemming Vang Sparsø

Flemming Vang Sparsø

Flemming er oprindeligt kemiingeniør og har en master i innovation fra Aarhus Universitet og CBS.

Han har arbejdet 30 år i fødevarebranchen primært med udvikling af fødevareingredienser og tilsætningsstoffer og har desuden været iværksætter i fødevareindustrien.

Han startede sin karriere som udviklingsingeniør hos Danisco i Brabrand ved Aarhus. Herefter startede han egen virksomhed sammen med to andre, men har siden januar 2020 arbejdet som underviser på Erhvervsakademi Aarhus.

Ulla Andrup Jensen

Ulla Andrup Jensen

Ulla er uddannet cand.scient. i kemi med bifag i biologi. Hun kombinerer sin naturvidenskabelig baggrund med de kompetencer, hun har opnået gennem sit masterstudie i positiv psykologi.

Før hun kom til Erhvervsakademi Aarhus, var hun ansat som forsker på Aarhus Universitet.

Hun har gennem sin karriere opbygget og vedligeholdt et stort netværk af virksomheder i fødevarebranchen.

Hun har fuldt fokus på at koble teori og praksis sammen i undervisningsforløb, der gør de studerende klar til job eller videreuddannelse.

Anne Juul

Anne Juul

Anne er uddannet diplomingeniør i kemi fra DTU og har arbejdet inden for fødevareindustrien i 25 år - både i fødevareingrediensproducerende virksomheder som Danisco og Dupont (nu IFF) og på Teknologisk Institut.

I 11 år har Anne undervist studerende på Erhvervsakademi Aarhus – og samtidig haft mulighed for at observere fødevarer og madpræferencer andre steder i verden fx i Mexico, Chile og Kina.

Anne elsker mad – både fremstillingen og indtagelsen af den.