Mød tre undervisere på fødevarebachelor
Underviserne på uddannelsen til fødevarebachelor har erfaring fra fødevarebranchen, et bredt netværk af fødevarevirksomheder og stor faglig viden om kemi, ernæring og fødevareteknologi. Mød tre af dem her.
Flemming Vang Sparsø
Flemming er oprindeligt kemiingeniør og har en master i innovation fra Aarhus Universitet og CBS.
Han har arbejdet 30 år i fødevarebranchen primært med udvikling af fødevareingredienser og tilsætningsstoffer og har desuden været iværksætter i fødevareindustrien.
Han startede sin karriere som udviklingsingeniør hos Danisco i Brabrand ved Aarhus. Herefter startede han egen virksomhed sammen med to andre, men har siden januar 2020 arbejdet som underviser på Erhvervsakademi Aarhus.
Ulla Andrup Jensen
Ulla er uddannet cand.scient. i kemi med bifag i biologi. Hun kombinerer sin naturvidenskabelig baggrund med de kompetencer, hun har opnået gennem sit masterstudie i positiv psykologi.
Før hun kom til Erhvervsakademi Aarhus, var hun ansat som forsker på Aarhus Universitet.
Hun har gennem sin karriere opbygget og vedligeholdt et stort netværk af virksomheder i fødevarebranchen.
Hun har fuldt fokus på at koble teori og praksis sammen i undervisningsforløb, der gør de studerende klar til job eller videreuddannelse.
Flemming Søndergaard Davidsen
Flemming har uddannet sig gennem hele livet. Hans faglige rejse begyndte som industripølsemager, og siden har han videreuddannet sig som levnedsmiddeltekniker, food business engineer og med en master i fødevaresikkerhed og -kvalitet.
Inden Flemming kom til Erhvervsakademi Aarhus, har han arbejdet med fødevarer i mere end 30 år – primært som kvalitetschef, produktionschef, fabrikschef og projektleder i fødevareindustrien. Hans fokus har særligt været på medarbejderkultur, fødevaresikkerhed, leverandørstyring og procesoptimering.
I sin undervisning lægger Flemming stor vægt på at skabe en tydelig kobling mellem teori og praksis, så de studerende bliver bedst muligt rustet til deres kommende karriere eller videreuddannelse.