Cookies og persondata på eaaa.dk

På Erhvervsakademi Aarhus følger vi gældende lovgivning om indsamling og opbevaring af cookies og andre personlige data, så du trygt kan være sammen med os digitalt

Her på siden får du mere viden om anvendelse, indsamling og behandling af cookies og persondata ved brug af eaaa.dk.

Vil du se erhvervsakademiets generelle persondatapolitik, finder du den her

Cookies på eaaa.dk

Cookies er små tekstfiler, som anvendes på hjemmesider for at gøre din oplevelse som bruger mere effektiv. Her kan du læse mere om de forskellige typer af cookies, vi anvender, hvorfor vi anvender dem, og hvordan du kan vælge dem til/fra.

Loven siger, at vi kun må gemme cookies hos dig, hvis de er strengt nødvendige for at sikre levering af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om (der er de cookies, vi lister nedenfor under "Nødvendig"). Alle andre typer cookies skal du give samtykke. Her på eaaa.dk bruger vi forskellige typer af cookies - og du kan gå på opdagelse i dem alle i listerne nedenfor. Nogle cookies sættes af tredjepartstjenester, der vises på vores sider - fx når vi gerne vil vise dig vores videoer fra You Tube eller vores opslag fra Instagram.

Indsamling og behandling af persondata, når du bruger eaaa.dk

Persondata er alle slags informationer, der på en eller anden måde kan henføres til dig. Når du bruger vores hjemmeside, kan du giver samtykke til, at vi indsamler og behandler persondata om dig.

Indsamling af persondata sker kun, når du giver samtykke til det – enten via dit samtykke til vores cookies eller når selv udfylder formularer her på siden.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, køber et kursus/fag eller udfylder en kontaktformular (på eaaa.dk eller via en af vores annoncer på sociale medier), vil du altid skulle give samtykke til, at Erhvervsakademi Aarhus indsamler og behandler dine persondata i overensstemmelse med lovgivningen og vores persondatapolitik.

Formål med at indsamle og behandle dine persondata på eaaa.dk

Vi bruger de indsamlede oplysninger til at identificere dig, registrere dine tilmeldinger, køb og betalinger og til at kunne levere de services, du har efterspurgt.

Herudover anvender vi de indsamlede oplysninger til at optimere og effektivisere vores services og indhold, så du får en bedre oplevelse på eaaa.dk.

Hvilke persondataindsamler vi fra eaaa.dk?

Vi indsamler og behandler kun de persondata, du giver samtykke til. Her er et par eksempler:

Vi indsamler de cookies, du giver tilladelse til. Du kan se dem alle i listerne ovenfor. Hvis du accepterer statistik-cookies, så kan vi fx indsamle tekniske oplysninger om  din computer, tablet eller mobil, dit IP-nummer, din geografiske placering og hvilke sider, du klikker på.

Når udfylder og indsender formularer på siden (fx ved tilmelding til arrangementer, nyhedsbreve eller fag/kurser), giver du samtykke til at vi indsamler og behandler de data, du indtaster. Det kunne fx være dit navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger.

Du kan til hver en tid selv ændre dit cookie-samtykke via linket øverst her på siden.

Vi beskytter dine persondata

Vi behandler dine oplysninger fortroligt og sikkert. Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger enten hændeligt eller ulovligt bliver offentliggjort, slettet, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller på andre måder behandles i strid med loven.

Se persondataforordningen hos Datatilsynet

Vi benytter en håndfuld tredjeparter til opbevaring og behandling af data fra vores webtrafik, fx mediebureau og webhostingservices, som vi har databehandleraftaler med. Disse opbevarer og behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Det gælder stadig, at også tredjepart kun får data, du har givet samtykke til – fx via dit cookie-samtykke her på siden.Et eksempel herpå kunne være data, som anvendes til målretning af annoncer om Erhvervsakademi Aarhus - tilpasset dine interesser (dette styres af de cookies, vi klassificerer som marketing-cookies). 

Vær dog opmærksom på, at de persondata, du videregiver til os via annoncer eller opslag på sociale medier, også er omfattet af det pågældende sociale medies privatlivspolitik. Er du samtidig med dit besøg på eaaa.dk logget ind på fx Google, kan dine data kobles med din profil på Google (fx via autoudfyld af formular-felter eller lignende). Det ligger uden for vores kontrol og er derfor alene et forhold mellem den pågældende tredjepart og dig. 

Periode for opbevaring af dine persondata

Vi opbevarer dine personoplysninger fra din færden på eaaa.dk i den periode, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og dine oplysninger slettes, når de ikke længere er nødvendige. Du kan se varigheden af hver enkelt cookie i tabellen ovenfor. Data, du selv har indtastet i formularer på eaaa.dk, opbevarer vi så længe, vi har brug for den i forhold til vores behandling og gældende lovgivning. Der fx forskel på om det drejer sig om en tilmelding til et nyhedsbrev eller et arrangement eller et eksamensbevis, du har uploadet sammen med din ansøgning). Det er derfor ikke muligt at angive generelt, hvornår personoplysninger slettes.

Få indsigt i vores oplysninger om dig

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger der kan henføres til dig. Du kan også gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes, eller tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet.

Ønsker du indsigt i de personoplysninger, vi opbevarer jf. ovenstående, så kan du se i vores persondatapolitik (link) hvordan du skal kontakte os. Vær dog opmærksom på, at vi ikke må slette oplysninger, som vi er forpligtet til at opbevare i en bestemt periode - det kan fx være info, vi skal opbevare efter gældende praksis, hvis du har ansøgt om optagelse på en uddannelse.

Hvis du vil klage over vores behandling af personoplysninger, kan du også kontakte Datatilsynet og klage, jf. persondataforordningen (indsæt link).Den løbende udvikling af internettet kan betyde, at det kan blive nødvendigt at opdatere vores retningslinjer for brug af cookies og persondata på eaaa.dk. Derfor forbeholder vi os ret til at opdatere disse retningslinjer. Hvis vi gør det, retter vi datoen for "sidst opdateret" nederst på siden - og hvis der sker særdeles væsentlige ændringer, lægger vi en synlig besked på vores website. 

Se hele Erhvervsakademi Aarhus’ persondatapolitik

Ejeroplysninger

Dette ejer og website udbydes af:

Erhvervsakademi Aarhus
Sønderhøj 30
8260 Viby J
Telefon 7228 6000
Mail: info@eaaa.dk
CVR: 31677971

Senest opdateret 4. maj 2020