Professionsbachelor i webudvikling

1½-årig professionsbacheloruddannelse

Professionsbachelor i webudvikling er en overbygningsuddannelse på datamatiker- eller multimediedesigneruddannelsen. Uddannelsen tager 1½ år.

Få praktisk og strategisk indsigt i webteknologi

Med en professionsbachelor i webudvikling kvalificerer du dig til at arbejde med webteknologier inden for flere forskellige områder. Du kan fx arbejde med udvikling af klassiske hjemmesider, avancerede webapplikationer og mobile applikationer. Du vil både arbejde med praktiske og strategiske sider af webudvikling.

Læs mere om uddannelsen.

Bliv tovholder på avancerede webudviklingsprojekter

På 1½ år får du viden og værktøjer, der kvalificerer dig til at arbejde med teknologier, der sikrer, at du er parat til at indgå i mange forskellige typer af job. Det kan være fra de mere avancerede webudviklingsprojekter, hvor produkterne retter sig mod mange forskellige platforme, til udnyttelsen af multimedier – audio, video, mv. i integrerede kommunikationsløsninger.

Læs mere om dine karrieremuligheder.

En international uddannelse

Hvis du ønsker at arbejde i en international virksomhed eller ønsker at videreuddanne dig i udlandet, kan du få internationale og sproglige kompetencer ved at studere på den internationale linje. Bemærk at det kræver bestået engelsk B eller tilsvarende.

De to linjer er identiske i indhold og jobmuligheder, men den internationale linje ruster dig med en global forståelse.

Du kan også tage til udlandet på studie- eller praktikophold i løbet af din uddannelse.