Gratis karrieresparring om efteruddannelse

Det er vigtigt at vælge rigtigt, når du skal i gang med et uddannelsesforløb. En times gratis karrieresparring om efter- og videreuddannelse sikrer et forløb, som matcher dine behov og dit niveau

På Erhvervsakademi Aarhus kan du få en times gratis og uforpligtende karrieresparring om efter- og videreuddannelse. Målet er at skabe overblik for dig - og give dig et godt afsæt for at vurdere, hvad der vil være det rigtige for dig. Du kan følge korte intensive kurser, tage et enkelt fag, en hel efteruddannelse eller selv sammensætte et individuelt forløb. Er I en gruppe af medarbejdere, kan I få et skræddersyet forløb, vi laver ud fra en tæt dialog med jer.

Karrieresparring med afsæt i dine behov

Med en times karrieresparring kan du få en overordnet introduktion til veje og niveauer i efter- og videreuddannelsessystemet - og et mere detaljeret indblik i mulighederne på Erhvervsakademi Aarhus. Omdrejningspunktet er dine kompetencer – og dine ønsker om faglig udvikling. Måske ønsker du at bygge ’oven på’ den uddannelse og de kompetencer, du allerede har? Måske drømmer du om at skifte karrierespor og vil i gang med at uddanne dig inden for et nyt fagområde? Måske har du noget helt tredje på agendaen.

Bliv ringet op om efter- og videreuddannelse

Udfyld formularen herunder og bliv ringet op af os. Så kan vi aftale en tid til et tidspunkt, hvor du lægger vejen forbi til din karrieresparring. 

Du kan også ringe til os på tlf. 7228 6160 eller sende en mail til deltid@eaaa.dk - så hjælper vi dig videre.