Multimediedesigner

For dig der vil arbejde med reklame, it og medier.

Er du interesseret i grafisk design, online markedsføring, digital kommunikation og interfacedesign? Så skal du være multimediedesigner.

Få bred viden om digital markedsføring og interaktive design

Multimediedesigner er en 2-årig videregående uddannelse for dig, der vil arbejde med digital kommunikation og interaktivt design. Du får et højt fagligt niveau og fingrene i det praktiske arbejde med skitser og tests.

Vi arbejder både med design, layout og programmering, og du opnår en bred viden om processerne bag digital markedsføring. Du lærer om kommunikationsstrategier og virksomhedsorganisation, så du bliver rustet til at udføre dit arbejde som webdesigner, mediesupporter, grafisk designer og lignende.

Læs mere om uddannelsen.

Bliv rustet til kreative, tekniske og kommunikative opgaver

Uddannelsen sigter mod job inden for produktion til digitale medier. Du kommer til at forene det krea­tive med det tekniske og kom­mu­ni­ka­tive, og du lærer at designe, plan­lægge, rea­li­se­re og styre multimedieopgaver.

Læs mere om dine karrieremuligheder.

En international uddannelse

Hvis du ønsker at arbejde i en international virksomhed eller ønsker at videreuddanne dig i udlandet, kan du få internationale og sproglige kompetencer ved at studere på den internationale linje. Bemærk at det kræver bestået engelsk B eller tilsvarende.

De to linjer er identiske i indhold og jobmuligheder, men den internationale linje ruster dig med en global forståelse.

Du kan også tage til udlandet på studie- eller praktikophold i løbet af din uddannelse.