Erfaren mentor for nystartede bureauejere

Lisbeth Secher Hill har været med i erhvervsakademiets mentorprogram siden opstarten i 2013. I år har hun taget hele to professionsbachelorstuderende under sine vinger.

Lisbeth er glad for at kunne øse af sine personlige erfaringer.

”Jeg har været mentor for mange i det private erhvervsliv, har arbejdet i store, internationale koncerner, og været direktør i et familieejet firma. Jeg kan godt lide at få ting til at ske og se folk vokse. At være mentor tager jeg meget seriøst,” siger Lisbeth Secher Hill, der til daglig arbejder som professionel bestyrelsesmedlem og er ejer af firmaet LSH Consulting.

Hun har allerede på den første mødedag givet sine to unge mentees Thomas Zink Mortensen og Uffe Faarvang hjemmeopgaver for. Inden deres næste møde skal de to studerende hver især skrive om deres personlige ambitioner og ønsker for deres nystartede virksomhed. De to professionsbachelorstuderende i international handel og markedsføring har sideløbende med deres studie startet bureauet Refresh Yourself, der sælger websites, markedsføring og analyser.

”Vi glæder os til at få input til måden, vi driver vores virksomhed på, og til at få svar på spørgsmål om alt lige fra ansættelseskontrakter til salg. Vi tror, Lisbeth er det perfekte match til os. Se bare, hun har allerede skaffet os omtale,” siger de to studerende.