Charlotte hjalp Camilla med at bruge sig selv på en ny måde

Charlotte Prahl er senior konsulent i bureaet Insight Nordic, der bl.a. sælger personprofiler, og er mentor for 2. år i træk. Hun ses stadig med sin mentee fra sidste år, Camilla Engelgreen, der er nyuddannet professionsbachelor i innovation og entrepreneurship.

”Mentorrollen er sindssyg vigtig. Det er en vigtig mission, at vi støtter disse unge mennesker, som er så dygtige, og giver dem nogle genveje til at nå deres mål,” siger Charlotte Prahl.

Om sit netop overståede mentorforløb siger Camilla Engelgreen:

”Jeg var i gang med min bachelor og vidste ikke rigtig, hvilken branche, jeg skulle fokusere på at finde job i bagefter. Her var Charlotte en kæmpe inspirator, og hun hjalp mig med at bruge mig selv på en ny måde. Hun har gjort mig stærkere og hjulpet mig med at kvalificere mine ideer. Hun har været god til at presse og udfordre mig til at tage flere chancer, bl.a. da jeg skulle i praktik,” siger den 26-årige professionsbachelor i innovation og entrepreneurship, der også er uddannet multimediedesigner.

”Mit mentorforløb har fungeret ekskremt godt. Charlotte og jeg ses stadig, nu på venne-plan. Vi mødes ca. hver sjette uge.” 

}