Bliv mentor

Er du engageret, nysgerrig, og har du lyst til at dele din erfaring med andre? Så bliv mentor og vær med til at gøre en stor forskel for en studerende

På vejen frem mod job og karriere er det fantastisk værdifuldt at kende en, som vil lytte, spørge, inspirere og dele ud af sin erfaring og viden.

Brug det du har med i bagagen fra din uddannelse og dit arbejdsliv til at inspirere og støtte en studerende på hans eller hendes karrierevej. 

Vores dedikerede mentorer er alt fra direktører og konsulenter, til gårdejere, selvstændige erhvervsdrivende samt tidligere studerende på Erhvervsakademi Aarhus. De gør det ganske gratis og er drevet af et ønske om at gøre en forskel for et ungt menneske.

Derfor skal du være mentor

  • mulighed for at gøre en forskel for en studerende
  • inspiration og kommunikationsværktøjer til at håndtere rollen som mentor
  • mulighed for at udfordre dig selv i dialogen og i rollen som inspirator
  • nye relationer
  • mulighed for at blive klogere på dig selv - fagligt og personligt
  • mentorerfaring til CV'et
  • netværk med andre mentorer

”I skal turde bringe jer selv i spil. Det er aldrig til at forudse, om kemien passer, men des mere ærlige og åbne I kan være, des bedre. I vil givetvis støde på op- og nedture undervejs. At være mentor er ikke drevet af et ønske om at tjene penge, men af et ønske om at gøre en forskel for en anden.”

— Lektor Anja Bach Press 

Praktisk information

Mentorforløbet varer 6-12 måneder. Forud for forløbet har mentor og mentee udfyldt et skema og svaret på forskellige spørgsmål om deres faglige baggrund og erfaring.

Mentor og mentee mødes som udgangspunkt 4-6 gange i løbet af perioden. Mentee tager initiativ til møderne og forbereder en dagsorden, som sendes til mentor forud for mødet, så tiden bruges bedst muligt. Hvert møde varer ca. en time. 

Vil du vide mere? Så kontakt Søren Griepentrog på telefon 72286059 eller e-mail: sogr@eaaa.dk

Mød mentorpar

Bliv mentor for en international studerende

Fra International Studerende Til Mentor

Alin hjælper andre internationale studerende

Alin Ene er tidligere international studerende på Erhvervsakademi Aarhus. Nu hjælper han som mentor andre internationale studerende med at lette overgangen fra studie til job.

Vil du vide mere om mentorprogrammet?

Søren Griepentrog

Kontakt

Søren Griepentrog

projektleder GROW og studiemiljø

Mail: sogr@eaaa.dk

Telefon: 7228 6059