It og teknologi

Erhvervsakademi Aarhus tilbyder følgende uddannelser inden for it og teknik:

Automationsteknolog

2-årig erhvervsakademiuddannelse

Bliv specialist i programmering af robotter, servo- og PLC-systemer og gør karriere inden for udvikling, drift og optimering af automatiske anlæg.

Autoteknolog

2-årig erhvervsakademiuddannelse

Bliv specialist inden for autoteknologi og virksomhedsdrift. Få viden om ledelse, økonomi og avancerede autotekniske systemer – og bliv en central spiller i bilbranchen.

Datamatiker

2½-årig erhvervsakademiuddannelse

Få en bred viden inden for systemudvikling og programmering, og bliv klædt på til et job med udvikling, implementering og drift af it-systemer i virksomheder.

It-teknolog

2-årig erhvervsakademiuddannelse

Brænder du for den nyeste teknologi? Gør karriere inden for computer-, server- og netværksteknologi eller elektronik. Vælg mellem to studieretninger: netværksteknik og elektronik.

Produktionsteknolog

2-årig erhvervsakademiuddannelse

For dig, der vil arbejde med optimering og udvikling af produktionsprocesser og gøre karriere som brobygger mellem virksomhedens udviklings- og produktionsafdeling.

It-sikkerhed

1½-årig professionsbacheloruddannelse

Få specialiseret viden om it- og cybersikkerhed og bliv klar til job i it-branchen, hvor sikkerhed er et højaktuelt indsatsområde.

Produktudvikling og teknisk integration

1½-årig professionsbacheloruddannelse

Anvend din viden – og den nyeste teknologi – til at udvikle og konstruere tekniske systemer til produktudvikling. Du bliver den, der bygger bro mellem tekniske, kreative og merkantile led i virksomhedens udviklingsprocesser.

Softwareudvikling

1½-årig professionsbacheloruddannelse

Bliv skarp på design og konstruktion af store, datatunge, distribuerede it-systemer. Klæder dig på til en karriere som systemudvikler eller –arkitekt i virksomheder med forretningskritiske it-løsninger.

Økonomi og it

3½-årig professionsbacheloruddannelse

For dig, som vil gøre karriere som it-konsulent, projektleder eller udviklingsansvarlig. Uddannelsen kombinerer forretningsforståelse og informationsteknologi, fordi branchen efterspørger folk, der kan begge dele.

Vil du uddanne dig mens du er i job?

Gå på opdagelse i vores efteruddannelser og kurser