It og teknologi

Erhvervsakademi Aarhus tilbyder følgende uddannelser inden for it og teknik:

Automationsteknolog

2-årig erhvervsakademiuddannelse

Bliv specialist i programmering af robotter, servo- og PLC-systemer og gør karriere inden for udvikling, drift og optimering af automatiske anlæg.

Autoteknolog

2-årig erhvervsakademiuddannelse

Bliv specialist inden for autoteknologi og virksomhedsdrift. Få viden om ledelse, økonomi og avancerede autotekniske systemer – og bliv en central spiller i bilbranchen.

Datamatiker

2½-årig erhvervsakademiuddannelse

Få en bred viden inden for systemudvikling og programmering, og bliv klædt på til et job med udvikling, implementering og drift af it-systemer i virksomheder.

It-teknolog

2-årig erhvervsakademiuddannelse

Brænder du for den nyeste teknologi? Gør karriere inden for computer-, server- og netværksteknologi eller elektronik. Vælg mellem to studieretninger: netværksteknik og elektronik.

Produktionsteknolog

2-årig erhvervsakademiuddannelse

For dig, der vil arbejde med optimering og udvikling af produktionsprocesser og gøre karriere som brobygger mellem virksomhedens udviklings- og produktionsafdeling.

It-sikkerhed

1½-årig professionsbacheloruddannelse

Få specialiseret viden om it- og cybersikkerhed og bliv klar til job i it-branchen, hvor sikkerhed er et højaktuelt indsatsområde.

Produktudvikling og teknisk integration

1½-årig professionsbacheloruddannelse

Anvend din viden – og den nyeste teknologi – til at udvikle og konstruere tekniske systemer til produktudvikling. Du bliver den, der bygger bro mellem tekniske, kreative og merkantile led i virksomhedens udviklingsprocesser.

Softwareudvikling

1½-årig professionsbacheloruddannelse

Bliv skarp på design og konstruktion af store, datatunge, distribuerede it-systemer. Klæder dig på til en karriere som systemudvikler eller –arkitekt i virksomheder med forretningskritiske it-løsninger.

Økonomi og informationsteknologi

3½-årig professionsbacheloruddannelse

For dig, som vil gøre karriere som it-konsulent, projektleder eller udviklingsansvarlig. Uddannelsen kombinerer forretningsforståelse og informationsteknologi, fordi branchen efterspørger folk, der kan begge dele.

Vil du uddanne dig mens du er i job?

Gå på opdagelse i vores efteruddannelser og kurser

Besøg os til u-days i februar/marts 2019

Kom og mød studerende og studievejledere. Hør om uddannelserne og oplev studiemiljøet.

Se tid og sted for alle arrangementer

Bliv vurderet på mere end dit snit

Søg ind før 15. marts 2019 kl. 12.00 (kvote 2)