Serviceøkonom

For dig, der er servicemindet, forretningsorienteret og kreativ

Vil du skabe oplevelser for andre? Og ønsker du at arbejde med mennesker i et levende miljø i oplevelses- eller servicebranchen? Så er uddannelsen til serviceøkonom noget for dig.

Lær om serviceydelser, oplevelser og turisme 

Serviceøkonomuddannelsen er en toårig videregående uddannelse. På to år bliver du rustet til at udvikle, planlægge, realisere og levere serviceydelser i både nationale og internationale virksomheder. Typisk inden for service, events og oplevelser, rejsebureauer, seværdigheder og attraktioner, ferie- og erhvervsturisme, hotel og restaurant eller konference og messer.

Med uddannelsen til serviceøkonom lærer du blandt andet om markeder, kunderelationer, innovation, ledelse, strategi og forretningskommunikation.

Læs mere om uddannelsen

Bliv koordinator i servicebranchen 

Som serviceøkonom er du en central person, hvad enten du vælger at arbejde inden for hotel- og restaurationsbranchen, turisme eller eventområdet. Du er ofte i dialog med kunder, og din dag går med udvikling, planlægning og organisering af serviceydelser. Du koordinerer og administrerer på alle niveauer og arbejder på tværs af kulturelle, uddannelsesmæssige og sproglige grænser.

Læs mere om dine karrieremuligheder

Sådan finder du os

Uddannelsen foregår på:

Erhvervsakademi Aarhus
Sønderhøj 30
8260 Viby J

Find vej