Markedsføringsøkonom med speciale i biløkonomi

Bliv gearet til en global bilbranche

Vil du være med til at spille en central rolle i fremtidens bilbranche? Så er 'markedsføringsøkonomuddannelsen med speciale i biløkonomi' måske noget for dig. Bilbranchen er under hastig forandring. Udfordringerne bliver i stigende grad globale, og efterspørgslen på specialiserede kvalifikationer er stigende. Som 'markedsføringsøkonom med speciale i biløkonomi' kan du være med til at sætte dit præg på udviklingen.

Læs mere om uddannelsen med speciale i biløkonomi

Læs mere om dine karrieremuligheder

Bilbranchens uddannelse til biløkonom

Som supplement til din ’markedsføringsuddannelse med speciale i biløkonomi’ kan du vælge at følge bilbranchens uddannelse til biløkonom. Uddannelsen tager 2½ år og består af markedsføringsøkonomuddannelsen med speciale i biløkonomi (2 år), et uddannelsesophold i en virksomhed før, under og efter uddannelsen (½ år) og brancherettede projekter, aktiviteter, kurser og virksomhedsbesøg.

Sideløbende med din uddannelse er du ansat i en virksomhed i bilbranchen, hvor du typisk arbejder hver mandag. Du får på denne måde mulighed for at koble teoretisk viden fra markedsføringsøkonomuddannelsen med praktisk erfaring fra virksomheden. Kombinationen af løbende praktisk erfaring fra virksomheden og teoretisk viden fra uddannelsen giver dig specialiserede kompetencer, som ruster dig til dit fremtidige job.

Et samarbejde

Biløkonomuddannelsen er blevet til i et samarbejde mellem Bilbranchen (DI) og Erhvervsakademi Aarhus. Desuden har Dimittendforeningen Danske Biløkonomer medvirket. Uddannelsen udbydes på Erhvervsakademi Aarhus og på Copenhagen Business Academy.

Mød en dimittend

Mathias har fået prisen 'Årets Biløkonom' og takket ja til drømmejobbet som Business Consultant hos it-virksomheden EASI’R.

Mød Mathias her