Karriere

Finansbacheloruddannelsen er udviklet på baggrund af input fra finanssektoren og giver målrettet erhvervs­kompetence og adgang til en bred vifte af jobmuligheder.

Her får du job

Du kommer typisk til at arbejde med komplekse rådgivnings-, salgs- og konsulentopgaver inden for bank, realkredit, forsikring, ejendomshandel, ejendomsadministration og revision som fx:

  • kunderådgiver
  • investeringsrådgiver
  • ejendomsmægler
  • ejendomsadministrator
  • økonomimedarbejder
  • forsikringsrådgiver
  • realkreditmedarbejder

På uddannelsen får du viden om internationale aspekter, så du kan leve op til kravene i en stadig mere globaliseret finansverden. Med både teoretiske ballast og evnen til at bruge og formidle teori i praksis er du godt klædt på til at gøre karriere i den finansielle verden.

Så mange får job

Se ledighedstallene for dimittender fra en uddannelse på Erhvervsakademi Aarhus

Videreuddan dig på deltid - inden for netop din branche

Du kan vælge at videreuddanne dig inden for den branche, du har specialiseret dig i. Læs mere om mulighederne inden for de forskellige brancher

Som finansbachelor har du desuden adgang til HD 2. del – dette kræver dog 2 års relevant erhvervserfaring.

Læs videre på kandidatniveau

En uddannelse fra et erhvervsakademi er en dynamisk vej til en længere videregående uddannelse. En professionsbacheloruddannelse er på samme niveau som en bacheloruddannelse. En del af vores studerende bliver optaget på relevante kandidat- eller masteruddannelse i Danmark eller i udlandet. Vær opmærksom på, at du måske skal tage suppleringsfag for at opfylde adgangskravene.

Herunder kan du se eksempler på kandidatuddannelser, hvor dimittender tidligere er blevet optaget. Der kan være andre muligheder for videreuddannelse.

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker at videreuddanne dig, skal du søge vejledning hos den uddannelsesinstitution, du ønsker at blive optaget på.

Du er også velkommen til at kontakte studie- og karrierevejledningen for yderligere information om karriere og videreuddannelse på vejledning@eaaa.dk

”Det er det her, jeg har set frem til”

Mads Skov Uldal dimitterede i januar 2013 og arbejder i dag som erhvervsrådgiver-trainee i Nordea.

Læs mere

"Fra studerende til assisterende erhvervsrådgiver"

Kristian Winther dimitterede i januar 2013 og arbejder i dag som assisterende erhvervsrådgiver i Nykredit.

Læs mere