Professionsbachelor i webudvikling

Den 1½-årige professionsbacheloruddannelse i webudvikling er en overbygningsuddannelse på datamatiker- eller multimediedesigneruddannelsen. 

Få praktisk og strategisk indsigt i webteknologi

Med en professionsbachelor i webudvikling kvalificerer du dig til at arbejde med webteknologier inden for flere forskellige områder. Du kan fx arbejde med udvikling af klassiske hjemmesider, avancerede webapplikationer og mobile applikationer. Du vil både arbejde med praktiske og strategiske sider af webudvikling.

Læs mere om uddannelsen

Bliv tovholder på avancerede webudviklingsprojekter

På 1½ år får du viden og værktøjer, der kvalificerer dig til at arbejde med teknologier, der sikrer, at du er parat til at indgå i mange forskellige typer af job. Det kan være fra de mere avancerede webudviklingsprojekter, hvor produkterne retter sig mod mange forskellige platforme, til udnyttelsen af multimedier – audio, video, mv. i integrerede kommunikationsløsninger.

Læs mere om dine karrieremuligheder

En international uddannelse

Du bliver undervist på engelsk og får medstuderende fra mange lande. Hvis du ønsker det, kan du aflevere skriftlige eksamensprojekter og gå til eksamen på dansk. Ønsker du derimod at skrive eksamensprojekter og gå til eksamen på engelsk, skal du have engelsk på B-niveau.

Med engelske fagtermer i bagagen, får du styrket dine muligheder for at bruge uddannelsen i mange sammenhænge - også internationalt.

Læs mere om den internationale linje

Du kan også tage til udlandet på studie- eller praktikophold i løbet af din uddannelse.

Kom til infomøde 7. november 2019

Hør om videregående uddannelser med studiestart i januar 2020.

Se program, tid og sted her