Karriere

Her får du job

Med en professionsbachelor i laboratorie- og fødevareteknologi finder du job inden for forskning, udvikling eller produktion.

Arbejdspladsen vil typisk være virksomheder eller institutioner, der beskæftiger sig med fødevarer, medicinalvarer, bioteknologi, kemiske eller mikrobiologiske processer.

Med den engelsksprogede professionsbacheloruddannelse er du godt klædt på til job i hele verden. 

Læs videre på kandidatniveau

En uddannelse fra et erhvervsakademi er en dynamisk vej til en længere videregående uddannelse. En professionsbacheloruddannelse er på samme niveau som en bacheloruddannelse. En del af vores studerende bliver optaget på relevante kandidat- eller masteruddannelse i Danmark eller i udlandet. Vær opmærksom på, at du måske skal tage suppleringsfag for at opfylde adgangskravene.

Herunder kan du se eksempler på kandidatuddannelser, hvor dimittender tidligere er blevet optaget. Der kan være andre muligheder for videreuddannelse.

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker at videreuddanne sig, skal du søge vejledning hos den uddannelsesinstitution, du ønsker at blive optaget på.

Du er også velkommen til at kontakte studie- og karrierevejledningen for yderligere information om karriere og videreuddannelse på vejledning@eaaa.dk

I job dagen efter dimissionen

"Det er en rigtig god videreuddannelse og giver vældig god mening, da den inddrager den praksiserfaring vi, som studerende, kommer med", siger Kirsten.

Læs om Kirsten her

Fra skoletræt til vild med kemi

Casper Mikkelsen er lige nu i gang med sin kandidatafhandling om identifikation af proteiner i samarbejde med Novo Nordisk. I folkeskolen var det at sidde stille og tilegne sig viden ikke nemt, men i dag synes han ligefrem kemi er spændende

Læs om Caspers vej til drømmejobbet