Mød studerende, dimittender og virksomheder

Mød studerende og dimittender – og læs hvad virksomhederne mener om medarbejdere med en professionsbachelor i fødevare-, proces- eller laboratorieteknologi i bagagen.

Dimittender fra uddannelsen er efterspurgt arbejdskraft. Fire ud af fem får job inden for de første måneder efter endt uddannelse.

”Det tyder på, at vi klæder de studerende på med den rette kombination af solid teoretisk viden og praktisk ballast,” siger uddannelseschef Dorte Ydemann Pedersen fra Erhvervsakademi Aarhus.

Anni fremstiller hovedpinepiller og analyserer modermælkserstatning

29-årige Anni Frehr Holm vil gerne have mulighed for et job med mere ansvar - fx en lederstilling.

Læs mere om Anni

Ahmad Mibayyad udfører kemiforsøg i canadisk sø

Ahmad Mibayyad, dimittend fra januar 2013, fortæller om sit praktikophold i Canada.

Læs mere om praktikopholdet i Canada

Kim er vild med varedeklarationer

Mød Kim - en af landets første professionsbachelorer med speciale i fødevareteknologi.

Læs mere om Kim

Fra laborant til forskningsassistent i mikrobiologi og nanoscience

Natalia fik, gennem sit praktikophold, arbejde som forskningsassistent inden for mikrobiologi og nanaoscience.

Læs om Natalia her

I job dagen efter dimissionen

"Det er en rigtig god videreuddannelse og giver vældig god mening, da den inddrager den praksiserfaring vi, som studerende, kommer med", siger Kirsten.

Læs om Kirsten her