Uddannelsen

Uddannelsen består af tre semestre inklusive praktik og afsluttende bachelorprojekt.

1. semester2. semester3. semester

Virksomhedens strategiske grundlag
(10 ECTS)

Kunden som udgangspunkt
(20 ECTS)

Branche og konkurrenter
(5 ECTS)

Salgsledelse og virksomhedens salgsudvikling
(10 ECTS)

Fordybelsesspor*:
- Strategisk markedsføring og reklame
- Projektledelse og projektsalg
- Ledelse af mennesker og organisationer
- BSS-modul (forberedelse til at læse videre på Aarhus Universitet)
(10 ECTS)

Specialemodul *
(5 ECTS)

Praktikforløb
(15 ECTS)

Bachelorprojekt
(15 ECTS)

 

 

 

* Oprettelse af de enkelte fordybelsesspor og emner for speciale-modulet afhænger af antal tilmeldte studerende.

På 1. og 2. semester får du undervisning i markedsføring, salg, supply chain management, ledelse, organisationsudvikling, jura og økonomi. I løbet af studiet arbejdes med tværfaglige projekter for eksterne virksomheder. På speciale-modulet på 2. semester fordyber du dig i et selvvalgt emne. I samarbejde med en medstuderende udarbejder du et litteraturstudie og deltager i en seminarrække – sammen med andre studerende, som arbejder med et lignende emne. 

På 3. semester skal du i praktik i en relevant virksomhed og skrive det afsluttende bachelorprojekt.

Undervisning tæt på praksis

Undervisningen foregår på hold med ca. 40 studerende – med gode muligheder for at få et godt socialt liv med dine holdkammerater.

Du vil opleve undervisning, hvor der lægges vægt på både teori og praksis. Vores erfaring er, at du lærer mest, når du deltager aktivt i undervisningen via projektarbejde, casestudier og løsning af udfordringer fra konkrete virksomheder. Vi tager desuden på virksomhedsbesøg og afholder seminarer.

Du kommer både til at opleve faglige præsentationer fra underviserne og gruppearbejde med dine medstuderende. Da løsningen af mange rigtige problemer kræver, at du anvender flere fag, er en stor del af undervisningen tværfaglig og tematiseret.  

Uddannelsen bygger meget på det praktiske, og det er også det, som tænder mig. Man får noget teori, og så efterfølgende får man lov at prøve det ude i praksis. Erhvervsakademiet har et fantastisk samarbejde med virksomheder, som vi får lov at komme ud og besøge, og der kommer virksomheder på besøg og fortæller om, hvordan de gør. Så der er en rigtig god kemi mellem, hvad der sker ude i erhvervslivet, og hvad der sker på skolebænken.”

— Søren

Tag praktik eller sommerskole i udlandet

Du kan ikke tage et decideret studieophold eller et semester i udlandet på denne uddannelse, men du kan sagtens tage til udlandet på praktikophold på uddannelsens 3. semester. Du har også mulighed for at deltage i sommerskoler i udlandet af 2 ugers varighed på en af vores mange destinationer.

Studieordning

Læs mere