Bliv cand.merc

For dig der er professionsbachelor i international handel og markedsføring

Inden du kan starte på cand.merc.-studiet, skal du supplere din uddannelse med ekstra fag fra det pågældende universitet eller handelshøjskole, som du ønsker optagelse på. Suppleringens omfang afhænger af, hvilken institution du søger optagelse hos.

Hvis du er interesseret i optagelse på andre universiteter end de nævnte, kan du forhøre dig hos det enkelte universitet om dine muligheder.

Er du markedsføringsøkonom?

Du skal være opmærksom på, at du ikke har adgang til cand. merc.–studiet uanset, at du supplerer med relevante fag efterfølgende, hvis din adgangsgivende uddannelse til professionsbachelor i international handel og markedsføring er en anden end markedsføringsøkonom.

Aftalerne med Aarhus Universitet og Syddansk Universitet gælder alene for markedsføringsøkonomer med statistik og driftsøkonomi som valgfag.

Aarhus Universitet

Har du valgt statistik og driftsøkonomi som valgfag på markedsføringsøkonom og valgt vores BSS-specialemodul, har du direkte adgang til Aarhus Universitets cand.merc. linjer.

Bemærk, at det efter sommeren 2016 ikke længere er muligt at supplere for at komme ind på cand.merc., du skal have kvalifikationerne fra markedsføringsøkonom og professionsbachelor i international handel og markedsføring.

Syddansk Universitet 

På Syddansk Universitet skal du læse suppleringfag, for at blive optaget på deres cand.merc.-uddannelser. Suppleringens omfang afhænger af den linje, du vælger.

Vær opmærksom på, at der er generelle adgangskrav på Syddansk Universitet. 

Se vejledning til professionsbachelorer fra Syddansk Universitet