Til bal med Rufus Gifford

En genanvendelig krykke af pap opfundet af fire studerende fra Erhvervsakademi Aarhus blev i sidste uge præmieret med 15.000 kr. ved eksklusivt investorevent i den amerikanske ambassadørbolig.

Morten Keil, Kasper Tindbæk, Mathias Snejstrup og Mads Reinholdt fra Danish Cardboard Tech var blandt de 12 indbudte startups til et af årets største og mest eksklusive investorevents 'Impact Investor Ball' hos den amerikanske ambassadør Rufus Gifford (billede) i Rydhave nord for København.

15.000 kr. med hjem

Som de eneste to virksomheder blev Danish Cardboard Tech præmieret med et mikrolegat fra UPS på 15.000 kr. for deres vision om at skabe en profitabel forretning samtidig med, at de giver noget til samfundet.

Danish Cardboard Tech vil sælge krykker af pap som alternativ til hospitalernes aluminiumskrykker. Krykkerne er billigere at producere, kan genanvendes og netop derfor har Danish Cardboard Tech også særligt fokus på ulande, hvor de billigere krykker vil kunne gøre en stor forskel.

Indflydelsesrige personer

Ved arrangementet deltog prominente investorer og iværksættere som Tommy Ahlers og Christian Stadil. Det betød masser at networking og udveksling af visitkort og gode råd mellem de unge startups og de erfarne erhvervsfolk. 

”Det var et fantastisk arrangement i inspirerende omgivelser og med mange indflydelsesrige personer. Som iværksætter er sådan et arrangement en uvurderlig chance. Man har mulighed for at sparre med dygtige forretningsfolk, som tilbyder deres netværk og kompetencer, hvis man behøver det. De deler deres råd og erfaringer, hvilket man kan bruge på sin vej imod succes,” siger de fire iværksættere, der pt. er i praktik i egen virksomhed som led i deres uddannelse.

Danish Cardboard Tech er netop flyttet til StartupLab INCUBA i Navitas på havnen i Aarhus.

100.000 kr. til produktudvikling

Danish Cardboard Tech har tidligere på året vundet priser ved EMDM og regionsmesterskabet i entreprenørskab samt adskillige særpriser og legater svarende til næsten 100.000 kr., som skal bruges til produktudvikling.