Professionsbachelor i innovation og entrepreneurship

Kvalificer dig til at udvikle forretningsideer og afprøve dem i praksis.

Den 1½-årige professionsbacheloruddannelse er for dig, som drømmer om at starte egen virksomhed eller om at arbejde med innovation i en eksisterende virksomhed.

Vær innovativ, skab vækst og opbyg netværk

I løbet af uddannelsen er du med til at etablere og drive en virksomhed/et projekt - i samarbejde med medstuderende. Ideen til virksomheden udvikler du sammen med dit team, men du er også velkommen til at medbringe din egen ide, som du videreudvikler og realiserer sammen med dit virksomhedsteam.

Hør studerende fortælle om dagligdagen på uddannelsen

Fokus er på innovation, kreativitet og markedsforståelse, men du opnår også kompetencer i at organisere og planlægge, så du forstår at drive en virksomhed, der kan vækste. Samtidig bliver du klædt på til at indgå i tværfaglige samarbejder, og du lærer at opbygge netværk, som du kan anvende professionelt.

Uddannelsen er tværfaglig, og du kommer til at møde medstuderende med en anden uddannelsesbaggrund og kompetencer end dine egne.

Læs mere om uddannelsen

Bliv iværksætter - eller skab innovativ udvikling hos andre

På 1½ år får du viden og værktøjer, der kvalificerer dig til at drive din egen virksomhed eller innovationsprojekt - og du opnår kompetencer i at starte og drive innovative virksomheder og projekter. Uddannelsen er primært for dig, som er interesseret i at starte din egen virksomhed eller ønsker at arbejde med innovation. Du får en iværksætteruddannelse og dybdegående forretningsforståelse, som er relevant i andre erhvervsmæssige sammenhænge.

Læs mere om dine karrieremuligheder.

En international uddannelse

Hvis du ønsker at arbejde i en international virksomhed eller ønsker at videreuddanne dig i udlandet, kan du få internationale og sproglige kompetencer under uddannelsen.

Du kan studere på den internationale linje. Bemærk, at det kræver bestået engelsk B eller tilsvarende. De to linjer er identiske, men den internationale linje ruster dig med en global forståelse.

Studerende til eksklusivt investor-event

Fire studerende og virksomheden ’Danish Cardboard Tech’ vinder priser og legater for deres bæredygtige papkrykke, bl.a. ved ’Impact Investor Ball’ hos den amerikanske ambassadør. 

Læs historien