Professionsbachelor i digital konceptudvikling

Udviklet i samarbejde med reklamebureauer, webbureauer og e-handelsvirksomheder.

1½-årig professionsbacheloruddannelse, som bygger oven på multimediedesigner-, markedsføringsøkonom-, designteknolog- og datamatikeruddannelsen. Uddannelsen er den direkte vej til videreuddannelse og flere jobmuligheder.

Få strategisk og praktisk viden om digitale koncepter

Med en professionsbachelor i digital konceptudvikling kvalificerer du dig til at udvikle digitale koncepter, der understøtter virksomhedens aktiviteter på de digitale platforme. Du bliver godt rustet til at foretage strategiske overvejelser, planlægge taktiske retningslinjer og udvikle praktiske løsninger med fokus på kommunikation og brugeroplevelse.

Du kommer til at arbejde med faget gennem dialogbaseret undervisning, projektorienteret gruppearbejde og individuelle opgaver. Vi lægger stor vægt på at have et løbende samarbejde med relevante virksomheder og organisationer, som bidrager med konkrete cases, erfaringer og viden.

Læs mere om uddannelsen i digital konceptudvikling

Vil du være webdesigner eller social media manager?

Du får kompetencer inden for digital markedsføring, digitalt design, digitale brugeroplevelser og digital kommunikation. Du får viden og værktøjer, der kvalificerer dig til job inden for strategisk og praktisk konceptudvikling af online services, e-commerce og digital markedsføring. Du bliver kvalificeret til at arbejde i virksomheder, der har fokus på drift, udvikling og videreudvikling af digitale kommunikations- og designkoncepter og interaktive digitale løsninger. Du kan fx blive ansat som online marketing-konsulent, konceptudvikler af digitale løsninger eller webdesigner.

Se flere karrieremuligheder

En international uddannelse

Hvis du ønsker at arbejde i en international virksomhed, eller du ønsker at videreuddanne dig i udlandet, kan du få internationale og sproglige kompetencer ved at studere på den internationale linje. Bemærk, at det kræver bestået engelsk B eller tilsvarende.

Den danske og den internationale linje er identiske i indhold og jobmuligheder, men den internationale linje ruster dig med en global forståelse.

Du kan også tage til udlandet på studie- eller praktikophold i løbet af din uddannelse.

Uddannelsen hed til og med juli 2015 e-konceptudvikling.