Ledige pladser

Søg om optagelse på ledige studiepladser på Erhvervsakademi Aarhus.

Følgende uddannelser har enkelte ledige studiepladser med studiestart i august 2018.  

Ledige pladser - studiestart i august 2018

Engelsksprogede uddannelser

Ledige standby pladser - kom på venteliste

At få en standby-plads betyder, at du kommer på venteliste og bliver tilbudt en plads på uddannelsen, hvis andre siger ’nej tak’ til deres plads. Hvis du søger en standby-plads, vil du enten blive tilbudt en studieplads i år eller få et tilsagn om en studieplads til den næstkommende studiestart på uddannelsen. Læs mere om standby-pladser

Engelsksprogede uddannelser

Du skal opfylde adgangskravene

Husk, at du skal opfylde adgangskravene til uddannelsen for at søge om optagelse på en ledig studieplads. Se adgangskravene under den enkelte uddannelse.

Ansøgere til engelsksprogede uddannelser, som ikke har engelsk som modersmål, skal have bestået engelsk B eller tilsvarende. Husk at vedlægge dokumentation.

Ansøgningsfrist

Søg hurtigst muligt.

Hvis vi har din ansøgning før 14. august kl. 12.00*, opfatter vi den som rettidig. Det betyder, at alle ansøgere vurderes samlet på baggrund af gennemsnittet fra den adgangsgivende eksamen.

Hvis vi stadig har ledige pladser efter 14. august kl. 12.00, kan du fortsat søge - efter 14. august vurderer vi efter 'først til mølle'-princippet.

Du kan søge om optagelse på ledige studiepladser helt frem til studiestart, eller til holdene er fyldt op.

Sådan søger du

For at søge en ledig studieplads, skal du udfylde et online ansøgningsskema. Vælg den type uddannelse, du ønsker at søge ind på:

Husk at vedlægge dokumentation, fx eksamensbeviset fra din adgangsgivende uddannelse. Du skal have al krævet dokumentation klar, når du ansøger. Se hvilke bilag, du skal sende med din ansøgning 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte studievejledningen på telefon 7228 6020 eller e-mail vejledning@eaaa.dk

Vær opmærksom på, at vi mandag 6. august evt. offentliggør ekstra ledige pladser.

På uddannelses- og forskningsministeriets hjemmeside kan du se listen med ledige studiepladser i hele landet

---

* Hvis du har en international adgangsgivende eksamen, er ansøgningsfristen til en ledig plads allerede 1. august kl. 12.00.