Professionsbachelor i softwareudvikling

Lær om design og konstruktion af store datatunge distribuerede it-systemer.

Professionsbachelor i softwareudvikling er en overbygningsuddannelse på datamatikeruddannelsen. Uddannelsen tager 1½ år og er for dig, som ønsker at indgå i design og konstruktion af store datatunge distribuerede it-systemer - emner som var i fokus på datamatikeruddannelsens 3. semester.

Udvikling og implementering af avancerede tekniske systemer

Uddannelsen giver dig kompetencer til at deltage i udvikling af teknisk design og realisering af systemerne i et distribueret miljø. Og samtidig fokuserer den på anvendelse af udbredte metoder og teknologier.

Læs mere om uddannelsen

Bliv systemudvikler eller -arkitekt

Som professionsbachelor i softwareudvikling kan du varetage en funktion som systemudvikler/arkitekt i forbindelse med udvikling af store distribuerede systemer.

Uddannelsen retter sig mod udviklingsarbejde i et samfund, hvor hastig udvikling af både samfundets generelle digitaliseringsbehov og branchens metoder er et vilkår.

Læs mere om dine karrieremuligheder

En international uddannelse

Du bliver undervist på engelsk og får medstuderende fra mange lande. Hvis du ønsker det, kan du aflevere skriftlige eksamensprojekter og gå til eksamen på dansk. Ønsker du derimod at skrive eksamensprojekter og gå til eksamen på engelsk, skal du have engelsk på B-niveau.

Med engelske fagtermer i bagagen, får du styrket dine muligheder for at bruge uddannelsen i mange sammenhænge - også internationalt.

Læs mere om den internationale linje

Sådan finder du os

Uddannelsen foregår på:

Erhvervsakademi Aarhus
Sønderhøj 30
8260 Viby J

Find vej