Markedsføringsøkonom

Er du interesseret i markedsføring, salg og kommunikation? Vil du gerne arbejde som marketingkoordinator eller salgschef? Drømmer du om at planlægge og realisere markedsføringsstrategier i spændende virksomheder? Så er markedsføringsøkonomuddannelsen noget for dig.

Brugbar viden om markedsføring og salg

En markedsføringsøkonom er skarp, når det handler om markedsføring, salg, kommunikation, ledelse og erhvervsret. Den 2-årige uddannelse er en praksisnær og internationalt orienteret uddannelse, som giver dig bred viden om de forhold inden for økonomi, jura, organisation og globalisering, som er vigtige for virksomhedens markedsføring.

Læs mere om uddannelsen

Hør studerende fortælle om dagligdagen på uddannelsen

Overblik over hele forretningen

Den gode markedsførings- og salgsmedarbejder er en god købmand, der kan gennemskue hele forretningen. Derfor får du også undervisning i økonomi, forsyningskædestyring, organisation og erhvervsret. Samtidig er det centralt for os, at du opøver det, vi kalder 'personligt lederskab', nemlig at du træner at tage selvstændigt ansvar, er proaktiv og tør udnytte dit potentiale fuldt ud.

Læs mere om uddannelsen

Uddannelse tæt på erhvervslivet

Markedsføringsøkonomuddannelsen giver adgang til en bred vifte af jobmuligheder i Danmark eller i udlandet, blandt andet som marketingkoordinator, salgsassistent eller kommunikationsmedarbejder.

Uddannelsen er tæt på praksis, og du får allerede under uddannelsen erfaringer fra erhvervslivet – blandt andet via et praktikophold i en relevant virksomhed - så du som dimittend er godt rustet til at varetage dit fremtidige job. Uddannelsen er også et godt udgangspunkt, hvis du vil starte din egen virksomhed eller ønsker at få en lang videregående uddannelse.

Læs mere om dine karrieremuligheder