Jordbrugsteknolog

Brænder du for at arbejde med miljø og natur, husdyr, planter, gartneri, landskab og anlæg, jordbrugsøkonomi eller ledelse af fremtidens landbrug? Og vil du være en del af udviklingen af nye teknologier og metoder inden for jordbrugsområdet? Så er uddannelsen til jordbrugsteknolog noget for dig.

Specialer

Du skal vælge sepciale fra begyndelsen af uddannelsen. Der er følgende muligheder:
Miljø og natur
Jordbrugsøkonomi og ledelse - Agro business manager
Jordbrugsøkonomi og ledelse - Agro business economist
Husdyrproduktion - kvæg
Husdyrproduktion - svin
Husdyrproduktion - hest
Landskab og anlæg
Planteproduktion - landbrug
Planteproduktion - gartneri

Teoretisk og praktisk viden om jordbrugsområdet

Jordbrugsteknolog er en 2-årig videregående uddannelse, der kvalificerer dig til at arbejde med formidling, driftsplanlægning, rådgivning, kvalitetssikring, undervisning og forvaltning inden for jordbrugsområdet. Uddannelsen kombinerer praktisk indsigt med teoretisk viden.

På jordbrugsteknologuddannelsen bliver du specialiseret inden for dit fagområde, men får samtidig en grundlæggende viden fra uddannelsens fællesfag.

Læs mere om uddannelsen

Hør studerende fortælle om dagligdagen på uddannelsen

Bliv specialist inden for dit fagområde

En jordbrugsteknolog har en stor viden inden for sit område og følger løbende med i udviklingen af nye teknologier, metoder, love og standarder. Du får et bredt fundament at stå på og bliver trænet i at viderebringe din viden.

Uddannelsen giver dig kompetencer, som du kan bruge direkte i dit job efter studiet. Vi arbejder sammen med fagligt relevante virksomheder, så du får en uddannelse tæt på praksis. Du kommer til at løse opgaver og skrive projekter med udgangspunkt i virkelige udfordringer og cases.

Læs mere om dine karrieremuligheder

Mød studerende og oplev studielivet på jordbrugs-uddannelserne

Find os på Facebook

Sådan finder du os

Uddannelsen foregår på:

Erhvervsakademi Aarhus
Sønderhøj 7G
8260 Viby

Find vej